Get Adobe Flash player

 

Hír - HAMAROSAN MEGTUDHATOD MILYEN JÓ ROSSZNAK LENNI A LEGO DC SUPER-VILLAINS KERETÉBEN

A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games, a The LEGO® Group és a DC Entertainment örömmel jelenti be LEGO® DC Super-Villans-t, mely az első LEGO® cím, amiben a játékosok egy gonosztevő központú kaland részesei lehetnek a DC univerzum ismerős helyszínein és karaktereivel, ráadásul szintén első alkalommal alkothatják meg és irányíthatják saját DC gonosztevőjüket. A DC közreműködésével megírt fergeteges, eredeti történet során a játékos karaktere válik a cselekmény központi elemévé, miközben ikonikus gonosztevők egész sorának oldalán kalandozik. A LEGO® DC Super-Villans 2018. október 19-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 

 

„A LEGO® DC Super-Villans keretében a játékosok szórakoztató és humoros módon okozhatnak galibát DC szupergonoszuk erejének és képeségeinek szabadjára engedésével" mondta Tom Stone, a TT Games ügyvezető igazgatója. „A sosem látott mértékű testreszabási lehetőségekkel a játékosok a történet kezdetén megalkothatják saját karakterüket, majd a cselekményének előrehaladtával új erőket és képességeket nyithatnak meg az eddigi legviccesebb LEGO® játékban."

 

„A LEGO® DC Super-Villans eredeti története teljesen a fejetetejére állítja a DC univerzumot, ahogy a játékosok egy felejthetetlen utazásra indulnak a legemlékezetesebb gonosztevőkkel az ismerős DC helyszíneken." mondta Ames Kirshen, a DC Entertainment, Interactive & Animation osztályának alelnöke. „A DC ikonikus szupergonosz palettájának nincs párja, a rajongók pedig garantáltan imádni fogják a Joker, Harley Quinn, Lex Luthor és a többi gonosz oldalán való felfedezést, ahogy a Föld megmentéséért küzdenek egy még nagyobb gonosztól."

 

„A LEGO® DC Super-Villans-ban a játékosok teljesen új módokon, egy csipetnyi komolytalan gonoszkodással megfűszerezve játszhatnak kedvenc DC karaktereikkel," mondta Sean McEvoy, a The LEGO Group, Digital Games osztályának alelnöke. „A játékosok olyan módon élvezhetik majd a hatalmas DC univerzum felfedezését, ami csak egy LEGO® játékban lehetséges."

 

A LEGO® DC Super-Villans világában a Justice League eltűnt, a Föld védelmezését egy csapat újdonsült hősre bízva egy párhuzamos univerzumból, akik Justice Syndicate néven emlegetik magukat. A Legion of Doom híres szupergonoszai azonban felfedezik, hogy a Föld legújabb hősei talán nem azok, aminek mondják magukat. A játékos egyedi szupergonoszának a szolgálatában ezeknek a megrögzött törvényszegőknek erejüket egyesítve kell felfedniük és megállítaniuk az álruhás idegenek ördögi tervét.

 

A játékosok a kampány kezdetén megalkothatják saját szupergonoszukat, majd számos ismert DC gonosztevő oldalán bejárhatják a DC univerzum ismerős helyszíneit, ahogy pedig egyre előrébb haladnak újabb és újabb erőket és képességeket, valamint testreszabási lehetőségeket nyitnak meg. A sztori módhoz egy barát vagy családtag is bármikor csatlakozhat a 2 fős kooperatív élményért, majd küzdhetnek meg együtt epikus főellenfelekkel.

 

A LEGO® DC Super-Villans 2018. október 19-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 2018.05.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes