Get Adobe Flash player

 

Hír - HATOLJ BE KOLUMBIA HALÁLOS DZSUNGELÉBE A HITMAN 2 ÚJ ELŐZETESÉVEL

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive ma új HITMANTM 2 előzetest adott ki, ami első alkalommal enged részletes betekintést a játék sötét és veszedelmes dzsungelébe. A kolumbiai esőerdő szívében megbúvó Santa Fortuna falu szeretettel vár minden kikapcsolódásra vágyó turistát, de egyúttal tekervényes barlangrendszereket és romokat is rejt, a Delgado kartell extravagáns kastélyának és kokainültetvényeinek szomszédságában.

 

Santa Fortuna a tökéletes helyszín a HITMAN 2 új funkcióinak és képességeinek bemutatására, mint például a holttestek és fegyverek eltűntetésére, valamint rejtőzködésre is alkalmas növényzet. Az új előzetesben a játékosok megismerhetik továbbá ennek az igazán egzotikus, és végletekbe menően részletes helyszín váratlan veszélyeit, valamint gyilkolási lehetőségeit. A 47-es Ügynöknek okosan és kreatívan kell feltérképeznie az egész falut, és elkerülni a vasököllel uralkodó kartell figyelmét, hogy kiiktathassa célpontjait.

 

 

A HITMANTM 2 a világszerte elismert HitmanTM folytatása teljesen új, végletekbe menően részletes, élő, lélegző sandbox helyszínekkel, amik csak arra várnak, hogy a játékosok felfedezzék őket, és a játék biztosította korlátlan szabadsággal elkövessék a tökéletes merényletet a rendelkezésükre álló tárgyak, fegyverek, álruhák és számos lopakodási technika arzenáljával.

 

A HITMANTM 2-ben új játékmódok is bemutatkoznak, mint az önálló Sniper Assassin mód, amiben a játékosok a sorozat történetében első alkalommal tapasztalhatják meg a kooperatív HitmanTM élményt egy másik játékossal együtt dolgozva célpontjaik kiiktatásán. A Hitman Sniper Assassin egyedül is élvezhető a 47-es Ügynök karakterét irányítva, valamint már bárki számára elérhető, aki előrendeli a HITMANTM 2-t a kijelölt üzletekben.

 

A HITMANTM 2 2018. november 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2018.09.25
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes