Get Adobe Flash player

 

Hír - HÓDÍTSD MEG A VILÁGOT BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR A CIVILIZATION VI

A 2K és a Firaxis Games ma bejelentette, hogy a nagysikerű Civilization sorozat legújabb része, a The Game Awards és a DICE Awards 'Legjobb Stratégiai Játék' díjának nyertese, a Sid Meier's Civilization® VI 2018. november 16-án Nintendo Switch-re is megérkezik. A lehető legjobb élmény érdekében, a 2K és a Firaxis Games az Aspyr Media közreműködésével fejleszti a Nintendo Switch változatot.

 

 

Az eredetileg a legendás játéktervező, Sid Meier által készített Civilization egy körökre osztott stratégiai játék, melyben egy olyan birodalmat kell felépítened, ami kiállja az idő próbáját. Fedezz fel új területeket, fejlessz ki új technológiákat, hódítsd meg ellenfeleidet és küzdj meg a történelem legnagyobb vezetőivel, miközben a világ valaha ismert legnagyobb civilizációjának felépítésén dolgozol.

 

A Sid Meier's Civilization VI Nintendo Switch változatával végre bárhol és bármikor elindulhatsz a győzelem felé vezető úton.

 

A Sid Meier's Civilization VI Nintendo Switch változatának lehetőségei:

 

• JÁTSSZ A SAJÁT STÍLUSODBAN: A győzelem felé vezető út irányát te határozod meg. Válj a legfeljettebb civilizációvá, uralkodj elsöprő katonai erővel, vagy légy a kultúra és művészetek központja.

 

• A VILÁG LEGNAGYOBB VEZETŐI: Játssz a világ számos országának történelméből összeválogatott 24 vezető egyikével. Építs ki jövedelmező kereskedelmi útvonalakat az egyiptomi Kleopátrával, vesd be légióid erejét a római Traianusszal, vagy építs fel egy kulturális birodalmat a japán Hojo Tokimuneval. A vezetők mindegyike egyedi képességekkel, egységekkel és infrastruktúrával áll rendelkezésedre.

 

• HATALMAS BIRODALMAK: Nézd, ahogy birodalmad csodái beterítik a térképet. Népesíts be felfedezetlen területeket, javíts környezeteden, építs új kerületeket és figyeld, ahogy városod - és civilizációd - felvirágzik.

 

• AKTÍV KUTATÁS: Nyiss meg eszközöket, amik felgyorsítják civilizációd fejlődésének folyamatát. A még hatékonyabb fejlődéshez fésüld át környezeted aktívan egységeiddel, alakítsd környezeted és fedezz fel új kultúrákat.

 

• DINAMIKUS DIPLOMÁCIA: A más civilizációkkal való interakció folyamatosan változik az idő múlásával, a kezdeti primitív kapcsolatteremtésektől kezdve, mikor a konfliktus még az élet része, egészen a későbbi szövetségekig és tárgyalásokig.

 

• IZGALMAS ÉS EGYEDI KALANDOK: A Civilization VI Nintendo Switch változata négy játszható forgatókönyvet tartalmaz, melyek mindegyike más-más, a történelem inspirálta alaphelyzetet és játékstílust kínál. Légy részese Ausztrália gyarmatosításának az „Outback Tycoon", védd meg Lengyelországot a megszállóktól a „Jadwiga's Legacy", söpörj végig Európán egy viking vezérrel a „Vikings, Raiders, and Traders!", vagy hódítsd meg az ismert világot a „Conquests of Alexander" keretében.

 

• KOOPERATÍV ÉS KOMPETITÍV TÖBBJÁTÉKOS MÓD: Legfeljebb 4 játékos küzdhet a hatalomért egymással együttműködve, vagy versengve vezeték nélküli LAN kapcsolatos keresztül.

 

A Sid Meier's Civilization VI 2018. november 16-án jelenik meg Nintendo Switch-re és már országszerte kapható PC-re.

 2018.09.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes