Get Adobe Flash player

 

Hír - INDULJ EL A GÖRÖG HŐSSÉ VÁLÁS FELÉ VEZETŐ ÚTON AZ ASSASSIN’S CREED ODYSSEY KERETÉBEN

A Ubisoft® ma az Electronic Entertainment Expo (E3) keretében bejelentette az Assassin's Creed® sorozat új epizódját, az Assassin's Creed® Odyssey-t, ami 2018. október 5-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az Assassin's Creed Odyssey® további funkciókkal lesz elérhető PlayStation 4 Pro és Xbox One X platformokon.

 

 

Az elmúlt három évben a Ubisoft Quebec* csapata az Assassin's Creed® sorozat egy izgalmas, új fejezetének megalkotásán dolgozott. Az Assassin's Creed Odyssey® az 5. században, a mítoszokkal és legendákkal teli ősi Görögországban játszódik a Spárta és Athén által vívott peloponnészoszi háború idején. A családjuk által halára ítélt spártai zsoldos, Alexios vagy Kassandra karaktarét irányítva a játékosok egy epikus utazásra indulhatnak, hogy fiatal kitaszítottból legendás hőssé váljanak és kiderítsék az igazságot rejtélyes múltjukról.

 

Az Assassin's Creed Odyssey® egy ambiciózus akció-szerepjáték, melynek középpontjában a játékosok által meghozott döntések állnak. A vadonatúj interaktív dialógus rendszerrel a játékosok saját útjukat kitaposva befolyásolhatják az őket körülvevő világot, karaktereket és a Görögország jövőjét meghatározó történetet. Emellett szabadon megválaszthatják fegyverzetüket, felszerelésüket, elsajátíthatják és bevethetik számos új képességüket, valamint részesei lehetnek Spárta és Athén epikus háborújának több száz harcos oldalán. A visszatérő tengeri harcok során a játékosok felfedezhetik a nyílt vizeket, megválaszthatják hajójuk kinézetét és különleges bónuszokat adó legénységet toborozhatnak. Az egész Görögországot lefedő kalandjuk során, miközben bejárják ezt a hatalmas világot a homokos tengerpartoktól és nyüzsgő városoktól kezdve a hófedte hegycsúcsokon át egészen az Égei-tenger fenekéig, a játékosok híres görög alakokkal és mitikus lényekkel is találkozhatnak, ahogy megírják saját odüsszeiájukat.

 

A Ubisoft továbbá bejelentette az Assassin's Creed Odyssey® különleges kiadásait is:

 

Assassin's Creed Odyssey® Omega Edition:

 

• Assassin's Creed Odyssey játékszoftver
• 32 oldalas művészeti album: A Ubisoft Quebec művészeinek rajzaival, melyek a játék megalkotásához vezettek.
• Világtérkép: Fedezd fel az Assassin's Creed® Odyssey világát ezzel a kézzel rajzolt művészi térképpel.
• Omega Pack: Kronos csomag, 1 ideiglenes XP boost és 1 ideiglenes drachma boost. A Kronos csomag 5 epikus páncélzatot, 1 epikus fegyvert és 1 epikus lovat tartalmaz.

 

Assassin's Creed Odyssey® Gold Edition:

 

• Assassin's Creed Odyssey játékszoftver
• Szezonbérlet: Szerezz hozzáférést az Assassin's Creed® Odyssey új narratív fejezeteihez a szezonbérlet részeként.

 

Assassin's Creed Odyssey® Medusa Edition:

 

• Assassin's Creed Odyssey játékszoftver
• The Fallen Gorgon szobor (magasság: 33 cm)
• 64 oldalas művészeti album: A Ubisoft Quebec művészeinek rajzaival, melyek a játék megalkotásához vezettek.
• Világtérkép: Fedezd fel az Assassin's Creed® Odyssey világát ezzel a kézzel rajzolt művészi térképpel.
• Válogatott játékzene: Az Assassin's Creed® Odyssey legjobb zenéinek válogatása.
• Omega Pack: Kronos csomag, 1 ideiglenes XP boost és 1 ideiglenes drachma boost. A Kronos csomag 5 epikus páncélzatot, 1 epikus fegyvert és 1 epikus lovat tartalmaz.

 

Az Assassin's Creed Odyssey® előrendelők emellett egy bónusz The Blind King küldetéssel is gazdagodhatnak, mely során egy rejtélyes utazóról kiderül, hogy sokkal több, mint aminek elsőre mutatja magát.

 

Az Assassin's Creed Odyssey® 2018. október 5-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. További Assassin's Creed® információkért látogass el az https://assassinscreed.ubisoft.com oldalra.

 

*A közreműködő stúdiók a Ubisoft Montreal, Ubisoft Singapore, Ubisoft Bucharest Ubisoft Chengdu, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Kiev, Ubisoft Shanghai és Ubisoft Pune olyan külső partnerek segítségével, mint a Sperasoft és a Technicolor.
**A végleges tartalom és megjelenési dátum változhat. Előfordulhat, hogy egyes funkciók még nem lesznek elérhetők a megjelenéskor.
***A feltételekről a https://support.ubi.com/Faqs/000035561 oldalon olvashatsz.

 2018.06.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes