Get Adobe Flash player

 

Hír - ISMERD MEG A 47-ES ÜGYNÖK AKTATÁSKÁJÁNAK SOKOLDALÚSÁGÁT

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive ma kiadta a HITMANTM 2 „How to Hitman" videósorozatának negyedik részét „The Briefcase" címmel, mely bemutatja mesterlövész puskája elrejtésén kívül mi mindenre jó még a 47-es Ügynök aktatáskája. Az új és továbbfejlesztett táska ezúttal többek között fegyverként és a szemtanúk figyelmének ravasz elterelésére is használható, de emellett a segítségével akár veszélyes tárgyakat is becsempézhetsz benne ellenségeid közreműködésével, az egyébként szigorúan őrzött területekre.

 

 

A HITMANTM 2 a világszerte elismert HitmanTM folytatása teljesen új, végletekbe menően részletes, élő, lélegző sandbox helyszínekkel, amik csak arra várnak, hogy a játékosok felfedezzék őket, és a játék biztosította korlátlan szabadsággal elkövessék a tökéletes merényletet a rendelkezésükre álló tárgyak, fegyverek, álruhák és számos lopakodási technika arzenáljával.

 

A HITMANTM 2-ben új játékmódok is bemutatkoznak, mint az önálló Sniper Assassin mód, amiben a játékosok a sorozat történetében első alkalommal tapasztalhatják meg a kooperatív HitmanTM élményt egy másik játékossal együtt dolgozva célpontjaik kiiktatásán. A Hitman Sniper Assassin egyedül is élvezhető a 47-es Ügynök karakterét irányítva, valamint már bárki számára elérhető, aki előrendeli a HITMANTM 2-t a kijelölt üzletekben.

 

A HITMANTM 2 egy új, 1-1 elleni Ghost módot is tartalmaz, melyben két játékos bérgyilkos képességeiket próbára téve versenghet egymással interneten keresztül, hogy melyikük képes a 47-es Ügynök szerepében gyorsabban és tisztábban kiiktatni a célpontokat, az útjába akadó fegyverek, tárgyak, álruhák és szellem ládák segítségével.

 

A HITMANTM 2 2018. november 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2018.10.26
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes