Get Adobe Flash player

 

Hír - ISMERD MEG A FOOTBALL MANAGER 2019 ÚJDONSÁGAIT

Az edzés a sorozat történetének eddigi legnagyobb átalakításán ment keresztül. A teljesen új modul rengeteg új beállítást, tevékenységet és programot tartalmaz a menedzserek számára, hogy a legtöbbet hozhassák ki veterán játékosaikból, és profit kovácsoljanak feltörekvő újoncaikból. A Sports Interactive valódi klubokkal és edzőkkel szorosan együttműködve alakította ki az új lehetőségeket, hogy azok biztosan a lehető legvalósághűbben tükrözzék az edzőpályán történteket.

 

A változások ugyancsak szembeötlőek, ha a játékosok az edzésről egy rendes meccsre váltanak. A menedzsereknek ezúttal jóval nagyobb ráhatásuk van csapatuk játékára az átdolgozott FM taktikai modulnak köszönhetően. Az új taktikai stílus opciókkal a labdarúgás világának legnépszerűbb rendszerei közül válogathatnak, de akár kifejleszthetik saját taktikájukat és szemléletüket is. A tapasztaltabb játékosok emellett kihasználhatják a csapatinstrukciók minden eddiginél szélesebb kínálatát, melyek csapatuk helyzetétől függően - támadás, védekezés, köztes átmenet - változnak.

 

A rajongók ezen taktikákat a német foci 36 teljesen licenszelt klubjának egyikével is bevethetik majd a Sports Interactive új licenszének köszönhetően, ami elhozza a Bundesliga és Bundesliga 2 csapatait a játékba, azok hivatalos logójával, mezével és játékosaival együtt - a sorozat történetében először. A német klubok és bajnokságok mellett a Football Manager 2019 teljes német nyelvi támogatást is kap, ezzel 19-re növelve a játék választható játékbeli nyelveinek számát.

 

A Football Manager 2019 a kevésbé tapasztalt játékosok számára is bőven tartogat izgalmakat, mint például a vadonatúj 'menedzser beiktató' rendszer, ami egy intuitív és interaktív oktató programként funkcionál, segítve a kezdő játékosoknak átlátni a különböző funkciókat és játékelemeket. A menedzser beiktató rendszer előnyeit persze a Football Manager veteránok is kihasználhatják, hogy megismerjék az új szezon újdonságait és változásait.

 

A legszembetűnőbb változáson azonban a játék megjelenése ment keresztül, ami egyesíti a már ismerős elemeket a vadonatúj látvánnyal. A továbbfejlesztett kezelőfelület és az új menedzser beiktató rendszer kombinációjával a Football Manager 2019 nem csak a sorozat eddigi leglátványosabb, de egyben legjobb belépő epizódja is egyben.

 

Miles Jacobson, a Football Manager rendezője elmondása szerint: „Stúdióként tavaly hatalmas változásokon mentünk keresztül: irodát váltottunk, csapatként növeltük munkamenetünk hatékonyságát, valamint rengeteg időt töltöttünk a Football Manager 'motorháza alatti' elemek tanulmányozásával. Mindennek az eredménye látható a Football Manager 2019-ben: egy letisztult, új megjelenés, rengeteg újdonság és a számos új funkció mellett olyan változtatások, amik tovább fokozzák a játékélményt. Rendkívül büszkék vagyunk arra, amit elértünk a Football Manager 2019 fejlesztése során, és alig várjuk, hogy a rajongók véleményét is halljuk, miután kipróbálták."

 

A labdarúgás világának utóbbi éveiben nagy vihart kavart videós technológia a Football Manager 2019-be is megérkezik a Video Assistant Referee (VAR) és a gólvonalfigyelő formájában. Mindkét technológia jelen lesz azon versenyek, amik a valóságban is kihasználják, és garantáltan legalább annyira beszédtéma lesz a szünetekben, mint egy igazi meccsen.

 

A Football Manager 2019 2018. november 2-án jelenik meg PC-re és Mac-re.

 2018.09.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes