Get Adobe Flash player

 

Hír - ISMERKEDJ MEG A HITMAN 2 ARZENÁLJÁVAL AZ ÚJ ELŐZETESBEN

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive ma kiadta a HITMANTM 2 „How to Hitman" videósorozatának harmadik részét „Tools of the Trade" címmel, melyben bemutatkozik a célpontok kiiktatására alkalmas eszközök egész sora, amikből neked kell megtalálnod a leghatékonyabbat, legyen az egy felrobbanó mobiltelefon, elterelő hangberendezés, mozgásérzékelős sokkoló, elektromos zárfeltörő, taktikusan használható tükör, vagy más. Kizárólag ügyességeden és találékonyságodon múlik, hogy a 47-es Ügynök egy darabban és sikerrel zárja küldetését.

 

 

A HITMANTM 2 a világszerte elismert HitmanTM folytatása teljesen új, végletekbe menően részletes, élő, lélegző sandbox helyszínekkel, amik csak arra várnak, hogy a játékosok felfedezzék őket, és a játék biztosította korlátlan szabadsággal elkövessék a tökéletes merényletet a rendelkezésükre álló tárgyak, fegyverek, álruhák és számos lopakodási technika arzenáljával.

 

A HITMANTM 2-ben új játékmódok is bemutatkoznak, mint az önálló Sniper Assassin mód, amiben a játékosok a sorozat történetében első alkalommal tapasztalhatják meg a kooperatív HitmanTM élményt egy másik játékossal együtt dolgozva célpontjaik kiiktatásán. A Hitman Sniper Assassin egyedül is élvezhető a 47-es Ügynök karakterét irányítva, valamint már bárki számára elérhető, aki előrendeli a HITMANTM 2-t a kijelölt üzletekben.

 

A HITMANTM 2 2018. november 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2018.10.02
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes