Get Adobe Flash player

 

Hír - JÖVŐ HÉTEN VESZI KEZDETÉT A SOULCALIBUR VI MÁSODIK SZEZONJA

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma felfedte a SOULCALIBUR VI második szezonjának kezdetét, ami rengeteg új tartalmat, köztük új karaktereket, harci mechanikákat, egyensúlyi változtatásokat és sok mást tartogat a játékosoknak.

 

A 2019. november 25-tól elérhető új frissítés javít a harcosok egyensúlyán, valamint új mozdulatokkal bővíti minden karakter repertoárját, ezzel új kombó lehetőségeket és szorult helyzetekből való kiutakat nyitva meg a játékosok előtt. A még mélyebb játékélmény érdekében továbbá az alábbi, minden karakter által használható két új harci mechanikával is bővül a játék:

 

• Soul Attack: Egy felerősített csapás, ami megfordíthatja a küzdelem végkimenetelét.
• Resist Impact: Egy végső védekező mozdulat, ami képes bármilyen támadást visszaverni, még a jelenleg kivédhetetleneket is.

 

A várható változások teljes listájáért látogass el az alábbi oldalra: https://en.bandainamcoent.eu/soulcalibur/news/soulcalibur-vi-update-ver-200-patch-notes

 

A Season Pass 2 részeként továbbá 2019. november 26-án a visszatérő harcos Hilda is csatlakozik a küzdelemhez, akit a már szintén felfedett Haohmaru (Samurai Shodown) és további karakterek fognak követni.

 

 

A SOULCALIBUR VI országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2019.11.20
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes