Get Adobe Flash player

 

Hír - JANUÁR 23-ÁN JELENIK MEG A TOTAL WAR: WARHAMMER II ÚJ RISE OF THE TOMB KINGS KIEGÉSZÍTŐJE

Az egykor büszke Nehekhara száraz sivatagjaiban csontváz harcosok gyülekeznek és óriási, félelmetes szerkezetek emelkednek fel a homokból, hogy halhatatlan mestereik szolgálatába álljanak. A Sírok Urai felébredtek, hogy újjáépítsék hatalmas birodalmukat!

 

 

A Total War: WARHAMMER II Eye of the Vortex és Mortal Empires kampányában egyaránt új Rise of the Tomb Kings kiegészítő teljesen friss élményt kínál számos új fajspecifikus játékelemmel, győzelmi feltétellel, valamint autentikus háttértörténettel. A Sírok Urai számos különböző csontváz egységet irányítanak, melyeket olyan kő óriások támogatnak, mint a Tomb Scorpion, a Necroshpinx és a kolosszális Hierotitan.

 

A játékosok visszajelzéseit figyelembe véve a Rise of the Tomb Kings kiegészítő sztori kampány helyett 2 további, így összesen négy Legendás Lordot tartalmaz, melyek mindegyike sajátos képességekkel, tulajdonságokkal, legendás fegyverrel és kihívásokkal rendelkezik. A játékosok Settra az Örök, Khalida, Khatep, valamint Nagash korábbi hadvezére, Fekete Arkhan vezetésével indulhatnak harcba a Tomb Kings kampányban.

 

A Total War: WARHAMMER II már országszerte kapható PC-re.

 2017.12.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes