Get Adobe Flash player

 

Hír - JÁRD BE PANDORA TÁJAIT A VIRTUÁLIS VALÓSÁGBAN A BORDERLANDS 2 VR-BAN

A 2K és a Gearbox Software ma bejelentette a Borderlands 2® VR-t, ami első alkalommal hozza el a kritikusok által elismert, műfajt meghatározó shooter-looter sorozatot a virtuális valóságba 2018. december 14-én PlayStation VR-on.

 

 

A Gearbox Software fejlesztésében készülő Borderlands 2 VR sosem látott módon kelti életre Pandora ikonikus világát. A rajongók virtuálisan magukra ölthetik egy kincsvadász Vault Hunter szerepét, majd 87 csillió fegyver közül válogatva indulhatnak harcba a galaxis legsármosabb pszichopata diktátora, Handsome Jack ellen, hogy felszabadítsák Pandora világát a Hyperion Corporation uralma alól.

 

A Borderlands 2 VR lehetőségei között szerepel:

 

• Járd be virtuálisan Pandora vidékeit: Bújj egy kincsvadász Vault Hunter cipőjébe, szerelkezz fel a 87 csillió mordályból, tömd tele a zsebed kincsekkel és szabadítsd ki Pandorát Handsome Jack karmaiból. Robbantsd darabokra a banditákat valós célzással, zúzd szét minden rád támadó bullymong arcát, találd meg a tökéletes fegyvert az életnagyságú kincsesládákban és csodáld meg őket minden szögből. Szerezz egy kocsit és száguldj át Pandorán belső nézetben, és tapasztald meg a pillanat izgalmát, mikor egy psycho gránáttal a kezében rohan feléd „Boom time!" felkiáltással.

 

• Lassítsd le az időt virtuálisan: A Borderlands 2 VR számos új funkcióval fokozza a Vault Haunterek VR élményét a Handsome Jack elleni harcban. A Bad Ass Mega Fun Time (avagy BAMF Time) egy új időlassító képesség, amivel a játékosok átmenetileg lelassíthatják a játékot, hogy felkészüljenek következő támadásukra. A szintén új Teleport lehetőséggel emellett Claptrap kecsességével suhanhatnak át Pandorán.

 

• Válj virtuális Vault Hunterré: Öltsd magadra a négy választható karakter - Siren, Commando, Gunzerker, Assassin - szerepét, melyek mindegyike egyedi harcstílussal, és az új VR funkciókat kihasználva - mint a BAMF Time - kibővített képességekkel bír. A Borderlands 2 VR küzdelmeiben sosem látott módon merülhetsz el, akár Maya Siren erejével, Axton Sabre Turret támogatásával, Salvador két mancsába elférő arzenállal, vagy Zer0 kardjának lendítésével szeded darabokra ellenfeleidet.

 

• Tapasztald meg a virtuális újdonságokat: A játékosok első alkalommal élhetik át a Borderlands hihetetlen vezetési élményét belső nézetből - a kontrollerrel gyorsítva és kormányozva, a jármű fegyvereinek célzását pedig a headsettel vezérelve. A mozgásérzékelős kontroller és a headset segítségével az új, intuitív módon kezelhetik a játék menüjét is, könnyedén navigálva elemei közt. A játékosok emellett kiválaszthatják mozgásuk stílusát is, legyen az a VR játékok világában népszerű célzott teleportálás, vagy a klasszikus közvetlen mozgás a kontrollerekkel - amelyik jobban visszaadja számodra a klasszikus Borderlands élményt a virtuális valóságban.

 

• Válj virtuális milliárdossá: A Borderlands 2 VR-ban hihetetlen mennyiségű procedurálisan generált fegyver is felszerelés közül válogathatsz, melyek mindegyike sajátos tulajdonságokkal és módosításokkal rendelkezik. A maximális erőért és pusztításért válogass megfontoltan a számtalan páncél, gránát, relikvia, módosítás és egyéb elem közül.

 

A Borderlands 2 VR 2018. december 14-én jelenik meg PlayStation VR-ra.2018.10.09
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes