Get Adobe Flash player

 

Hír - JÚNIUS 26-ÁN ÉRKEZIK MEG A MARIO + RABBIDS KINGDOM BATTLE ÚJ KIEGÉSZÍTŐJE

A Ubisoft® az Electronic Entertainment Expo (E3) keretében bejelentette a Mario + Rabbids® Kingdom Battle új kiegészítője, a Donkey Kong Adventure megjelenési dátumát.

 

 

A Donkey Kong Adventure keretében a játékosok egy teljesen új hős, Donkey Kong oldalán lehetnek részesei egy vadonatúj történetnek, mely számos új taktikai lehetőséget, ellenfelet és felfedezésre váró titkot tartogat.

 

A barátaitól elszakadt Rabbid Peach két új hős, a banánimádó Donkey Kong és a makacs Rabbid Crankly oldalán indul útnak, hogy megmentse a napot. A csapatnak négy teljesen új helyszínt bejárva és epikus ütközeteket át kell megakadályoznia a bosszúszomjas Rabbid Kong tervét, hogy erejét bevetve átvegye az uralmat egy rejtélyes sziget felett.

 

Az új játékelemek mellett a játékosoknak új képességek egész arzenáljával lesz lehetőségük megfordítaniuk a csaták végimenetelét, köztük Donkey Kong felkap-és-elhajít képességével, amivel harcostársait, ellenfeleit és a fedezékként szolgáló sziklákat is képes eldobni, vagy Rabbid Cranky adottságával, melynek köszönhetően a levegőben is képes golyózáport zúdítani az ellenfelekre.

 

A Donkey Kong Adventure 2018. június 26-től lesz megvásárolható külön, vagy az ugyanezen napon megjelenő a Mario + Rabbids® Kingdom Battle Gold Editon részeként, a szezonbérlet tulajdonosoknak pedig 2018. június 25-től lesz ingyenesen elérhető.2018.06.13
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes