Get Adobe Flash player

 

Hír - KÜZDJ LE BÁRMILYEN TEREPVISZONYT ÉS DACOLJ A GRAVITÁCIÓVAL A THE CREW 2 NYÍLT BÉTÁJÁBAN

A Ubisoft® az Electronic Entertainment Expo (E3) keretében bejelentette a The Crew® 2 nyílt bétáját, ami 2018. június 21. 10:00 és 2018. június 25. 10:00 között lesz elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Azok a játékosok, akik már izgatottan várják, hogy kedvenc kocsijukban, hajójukban és repülőjükben ülve felfedezzék Amerikát, már most előtölthetik a nyílt béta klienset a https://thecrew-game.ubisoft.com/the-crew-2/en-gb/beta/index.aspx oldalra látogatva.

 

 

A nyílt bétában a játékosoknak lehetősége lesz felfedezni a The Crew® 2 teljes nyílt világát, különböző régióit, városait és járműveit. A játékosok küldetéseket és kihívásokat teljesítve földön, vízen és levegőben az első két szintet feloldva újabb kategóriákat és járműveket oldhatnak fel, melyekkel aztán további követőket szerezhetnek. A 2018. június 29-én megjelenő teljes verzióhoz hasonlóan a játékosok egyedül, vagy akár 3 barátjuk oldalán, összesen négyen száguldhatnak együtt.

 

A francia székhelyű (Lyon) Ubisoft Ivory Tower* gondozásában készülő The Crew 2-ben a játékosok átélhetik az amerikai autósport szellemét és izgalmait egy teljesen áttervezett Amerikában. A The Crew 2 világában a versenyzés és a nyílt világok szerelmesei a fizika határait feszegetve tehetik próbára vezetési képességeiket egyedül, vagy akár barátokkal a folyamatos száguláds és felfedezés közepette. A versenyzőknek lehetőségük lesz parttól partig felfedezni Amerikát a legnagyobb autósport bajnok címért küzdve számos egzotikus kocsival, motorral, hajóval és repülővel gazdagítva gyűjteményüket, valamint uralva a The Crew 2 világát földön, vízen és levegőben egyaránt. A négy különböző motorsport család - street racing, off-road, pro racing, freestyle - rengeteg kihívást és inspirációt tartogat a játékosok számára, akik járművek széles kínálatával szállhatnak versenybe.

 

A The Crew® 2 2018. június 29-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

*A közreműködő stúdiók a Ubisoft Bucharest, Ubisoft Paris, Ubisoft Shanghai és a Massive.

 2018.06.13
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes