Get Adobe Flash player

 

Hír - KEVIN GARNETT VISSZATÉR AZ ÚJ KG TEAMMATES MYTEAM CSOMAGOKKAL

A 2K bejelentette az NBA 2K18 mától elérhető új KG Teammates MyTEAM kollekcióját. A csomagok az új „KG's Back" digitális kampányon keresztül kerültek bejelentésre a 15-szörös NBA All-Star Kevin Garnett (avagy „KG"), valamint a színész, podcast házigazda, író, rendező és lelkes NBA rajongó, Michael Rapaport (White Famous, Atypical) közreműködésével. A bejelentés alkalmából kiadott videó betekintést enged KG mindennapjaiba, majd megmutatja milyen izgatottan készül az NBA világába való visszatérésére az NBA 2K18-on keresztül.

 

 

A „KG's Back" videóban Garnett, hogy elüsse az időt, megpróbálja bepótolni elolvasatlan könyveit, valamint kibővíteni scrapbookját és tovább csiszolni a tűvel való kézügyességét, miközben visszaemlékezik karrierjére. Mindeközben a „Nothing but Treble" gyerekkórus és Michael Rapaport a Pachelbel's Canon új, NBA témájú szöveggel ellátott változatát énekelve végigkíséri KG-t a házában. Mikor Garnett rájön, hogy a pályán kívül is élvezheti az NBA karrier izgalmait és a KG My TEAM csomagokkal megépítheti álomcsapatát, végül Rapaport oldalán egy beszólásokban bővelkedő NBA 2K18 meccssorozatba kezd.

 

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy Kevin Garnett-tel dolgozhatunk együtt, aki az NBA 2K család tagja mióta egy évtizeddel ezelőtt az NBA 2K9 borítóján szerepelt" mondta Alfie Brody, az NBA 2K Marketing osztályának alelnöke. "A KG és Michael Rapaport közti dinamika szórakoztató energiát visz a 'KG's Back' videóba, és ez a tökéletes módja a KG MyTEAM csomagok bejelentésének."

 

A KG Teammates MyTEAM kollekció csomagjai egy játékost és négy tárgyat tartalmaznak, köztük KG Teammates és Moments játékoskártyákat is. Az elkövetkező két hétben futó MyTEAM kihívásban a Michal által összeválogatott játékosokból álló Team Rapaport csapatával kell megküzdeni.

 

Az NBA 2K18 országszerte kapható PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch platformokra.

 2018.04.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes