Get Adobe Flash player

 

Hír - KONZOLOKRA IS MEGÉRKEZETT A THE ELDER SCROLLS ONLINE ÚJ DRAGON BONES KIEGÉSZÍTŐJE ÉS UPDATE 17 FRISSÍTÉSE

A Zenimax Online Studios örömmel jelenti be, hogy végre PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető a The Elder Scrolls Online idei év első jelentős frissítése - a két új helyszínt tartalmazó Dragon Bones DLC-t és a mindenki számára ingyenesen elérhető Update 17 frissítést, ami számos új funkcióval és javítással fokozza a játékélményt.

 

 

A Dragon Bones kiegészítő két új helyszínt - Scalecaller Peak, Fang Lair - tartalmaz, melyek normál és veterán módban is elérhetők, a főellenségek pedig veterán nehéz fokozaton is. Már a helyszínek egyikébe belépve új tárgyakkal, szörny szettekkel, gyűjthető tárgyakkal, teljesítményekkel, valamint a Renegade Dragon Priest maszkkal gazdagodhatnak a játékosok. A Dragon Bones kiegészítő az ESO Plus tagok számára ingyenesen elérhető, a többi játékos számára pedig megvásárolható a Crown Store kínálatából.

 

A Dragon Bones kiegészítővel egy időben megjelenő ingyenes Update 17 frissítés átdolgozott felszerelés rendszert, két új Battleground pályát, a várva várt otthoni tárhely rendszert és olyan játékmeneti újításokat tartalmaz, mint a szintlépési és képesség tanácsadó, valamint számos stratégiai javítás a harcokhoz.


Az Update 17 tartalmai minden The Elder Scrolls Online játékos számára ingyenesen elérhetők. További információkért a Dragon Bones kiegészítőről és az Update 17 frissítésről, olvasd el az alábbi cikket a The Elder Scrolls Online oldalán: https://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/26281

 

A The Elder Scrolls Online: Morrowind országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2018.02.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes