Get Adobe Flash player

 

Hír - KRISTAPS PORZINGIS LESZ A MyNBA2K18 TÁRSALKALMAZÁS IKONJÁNAK SZTÁRJA

A 2K ma bejelentette, hogy az NBA 2K18 társalkalmazása visszatér, ikonján pedig nem más szerepel majd, mint a New York Knick sztárja, Kristaps Porzingis. A 2017. szeptember 7-től elérhető MyNBA2K18 alkalmazás tele lesz olyan lehetőségekkel, amik könnyebbé teszik, hogy kapcsolatban maradj az NBA 2K18 PlayStation 4 és Xbox One változatával, így többek között beolvashatod vele arcodat az NBA 2K18-ba, a napi lehetőségekkel pedig játékbeli pénzre tehetsz szert. A MyNBA2K18 továbbá egy NBA 2K témájú játékot is tartalmaz MyTEAM Mobile néven. Ebben a felhasználók összegyűjthetik kedvenc NBA kosarasaik kártyáit és kihívhatják velük a világ játékosait egy gyors meccsre, bajnokságra vagy különleges játékbeli eseményekben vehetnek részt.

 

„Izgatott vagyok, hogy engem választottak a MyNBA2K18 ikonjára, hogy segítsek elhozni a legjobb mobilos élményt az NBA 2K rajongóknak." mondta Kristaps Porzingis. „Lenyűgöző egy ilyen ikonikus márka elismerése csupán pár évnyi játék után a ligában."

 

A MyNBA2K18 funkcióinak teljes listája a következő:


• NBA 2K18 integráció:
o Arcbeolvasás a mobil készülékeddel, hogy bekerülhess az NBA 2K18 PlayStation 4 és Xbox One változatába
o Szerezz naponta játékbeli pénzt
o Vásárolj konzolos tárgyakat bárhol és bármikor a kibővített MyPLAYER Store kínálatából
o Nézd bármikor a 2KTV-t mobil készülékedről
• Számos játéklehetőség a Quick Game, Playoff és PVP módokkal
• Napi Küldetések - versengj naponta a játékbeli jutalmakért
• Csapat Bejelentkezés Ösztönzők - jelentkezz be minden nap és szerezz csapat csomagokat, amiket aztán eloszthatsz csapattársaid között
• Több mint 300 új kártya az NBA 2017-2018-as szezonjára


A két 2K stúdió a Cat Daddy Games és a Visual Concepts gondozásában készülő MyNBA2K18 2017. szeptember 7-től ingyenesen letölthető lesz az App Store kínálatából iOS, valamint a Google Play kínálatából Android készülékekre.

 



2017.08.29
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes