Get Adobe Flash player

 

Hír - LÉGY AZ ITALKÉSZÍTÉS MESTERE A YAKUZA 6: THE SONG OF LIFE GYŰJTŐI KIADÁSÁVAL

Kazuma Kiryu azon férfiak közé tartozik, akik értékelni tudnak egy jó hideg italt, különösen mikor a gyereknevelés okozta stresszel, valamint egy rejtélyes incidens feltárásának és alkalmanként hatalmas bűnszervezetek egyszemélyes felszámolásának fáradalmaival kell megküzdenie.

 

A Yakuza 6: The Song of Life After Hours Premium Edition kiadással olyan italokat készíthetsz, amik még Dojima Sárkánya arcára is mosolyt csalnak. Lauren és Jon a SEGA csapatából bemutatja, mit tartalmaz a Premium Edition a Yakuza 6: The Song of Life új kicsomagoló videójában.

 

 

Ismerd meg a Yakuza sorozat előzményeit, karaktereit és világát akár egy interaktív képregényen keresztül is a Yakuza Experience oldalon: http://yakuza.sega.com/experience/

 

A Yakuza 6: The Song of Life 2018. április 17-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. Keresd a játékot az üzletekben a művészeti albumot és díszcsomagolást tartalmazó The Essence of Art Edition, vagy a mindezek mellett számos extrát is magában foglaló, gyűjtőknek szánt After Hours Premium Edition kiadásban!

 2018.04.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes