Get Adobe Flash player

 

Hír - LÉGY BAJNOK A ROBOSZTUS STREET FIGHTER V: CHAMPION EDITION KIADÁSSAL

Ideje bajnokkért harcolnod és meghódítanod a ringet! A vezető videojáték fejlesztő és kiadó Capcom ma bejelentette elismert verekedős játékának eddigi legtartalmasabb Street FighterTM V: Champion Edition kiadását, ami 2020. február 14-én fog megjelenni PlayStation 4-re. A Champion Edition részeként ráadásul az angyali Gill is visszatér a harcosok közé.

 

 

A Street Fighter V: Champion Edition magában foglal minden korábbi tartalmat (kivéve a Fighting Chance, márka kollaborációs és Capcom Pro Tour DLC kosztümöket) az eredeti és a Street FighterTM V: Arcade Edition kiadásból, valamint minden azóta kiadott újdonságot. Ezekkel együtt ez a robosztus kiadás 40 karaktert, 34 pályát és több, mint 200 kosztümöt kínál a játékosoknak, akik számos izgalmas, minden képességű játékos számára tervezett egyszemélyes és többszemélyes módban szállhatnak harcba, mint a Story mód, az Arcade mód, a Team Battle, a Ranked Match, a Casual Match és sok más.

 

A Champion Edition részeként visszatér továbbá a Secret Society vezetője és a Street FighterTM III főellenfele, Gill is. A pirokinézis és kriokinézis mestereként Gill képes tökéletes elemi egyensúllyal irányítani a tüzet és jeget (erre utal megjelenése is). Az általában a színfalak mögött munkálkodó Gill készen áll, hogy felfedje magát a világ előtt, és beteljesítse a Secret Society ősidők óta dédelgetett jóslatát. Gill 2019. decemberétől külön, valamint 2019. február 14-től a Street Fighter V: Champion Edition részeként is megvásárolható lesz.

 

 

Az új kiadás mellett a játékosoknak továbbra is elegendő a Street Fighter V alapkiadása a játék legnaprakészebb változatának eléréséhez, amivel minden további játékmódot és egyensúlyi változtatás is ingyenesen megkapnak. Emellett a DLC karakterek szintén akár teljesen ingyenesen is feloldhatók a különböző játékbeli kihívások teljesítéséért kapott virtuális pénz, a Fight Money segítségével. Persze azok, akik nem szeretnének várni, valós pénzért is megvásárolhatják őket, de egyes tartalmak kizárólag a játék során szerzett Fight Money-val oldhatók fel.

 

A Street Fighter V: Champion Edition 2020. február 14-én jelenik meg PlayStation 4-re.2019.11.18
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes