Get Adobe Flash player

 

Hír - LÉPJ BE A MONSTER HUNTER: WORLD VILÁGÁBA A LEGÚJABB JÁTÉKMENET VIDEÓVAL

A Capcom egy teljesen új Monster Hunter: World videót tett közzé, amiben részletesen bemutatja, ahogy egy játékos nekivág egy küldetésnek, hogy legyőzze az Anjanath nevű hatalmas új szörnyet a nyirkos és növényekkel benőtt paradicsom, az Ancient Forest szívében.

 

 

A Monster Hunter: World keretében a játékosoknak egy vadász szerepét kell magukra ölteniük számos küldetést teljesítve, valamint szörnyeket levadászva egy élő és lélegző ökoszisztémában tele ragadozókkal...és prédával. A videóban megismerhetsz néhányat a frissen felfedezett és a Monster Hunter: World világának otthont adó New World lényei közül, mint például az áldozatát egészben lenyelő Great Jagras, valamint a Monster Hunter sorozat nagy kedvence, a Rathalos.

 

A játékosok olyan túlélő eszközöket vethetnek be vadászat közben, mint például a Slinger és a Scoutfly, amiket a hasznukra fordítva csapdába csalhatják, vagy akár egymásnak is uszíthatják a szörnyeket, epikus és heves csatákat eredményezve. Vajon vadászunk képes lesz túlélni a harcot és legyőzni az Anjanath-ot? Megfontoltan kell választania a 14 különböző fegyvertípus közül és taktikusan gondolkodnia, hogyan teríthetné le hatalmas ellenfelét. Ne felejtsd el bepakolni ghillie álcaruhádat!

 

A Monster Hunter: World 2018 elején jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, majd valamivel később PC-re. Ha a GamesCom rendezvényre látogatsz mindenképp tapasztald meg elsőkézből a vadászat élményét!2017.07.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Far Cry 5 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Far Cry 5 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • Far Cry 5 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes