Get Adobe Flash player

 

Hír - MÁJUSBAN ÉRKEZIK A HITMAN: DEFINITIVE EDITION

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a független IOS Interactive stúdió ma bejelentette globális megállapodását a világszerte elismert videójáték, a HITMANTM kiadásáról és forgalmazásáról. A megállapodás részeként a Warner Bros. Interactive Entertainment fogja kiadni a HITMANTM: Definitive Edition-t, ami 2018. május 18-től lesz elérhető PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

 

A HITMAN: Definitive Edition a HITMAN első szezonjához korábban kiadott összes tartalom* és frissítés mellett, a dán stúdió 20. évfordulójának alkalmából teljesen új, klasszikus IO Interactive címek - Freedom Fighters, Kane & Lynch, Mini Ninjas - inspirálta álruhákat is tartalmaz a 47-es Ügynöknek.

 

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy az IO Interactive tehetséges munkatársaival dolgozhatunk együtt, akiknek ikonikus HITMAN játékok egész sorát köszönhetjük" mondta David Haddad, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke. „A szenvedélyes HITMAN közösség örömmel fogadta a sorozat visszatérését világszerte és alig várjuk, hogy elhozzuk a rajongóknak és új játékosoknak jövő hónapban a HITMAN: Definitive Edition-t."

 

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Warner Bros. Interactive Entertainment csapatával dolgozhatunk a HITMAN-en és együtt elhozhatjuk az új játékosoknak a HITMAN: Definitive Edition-t" mondta Hakan Abrak, az IO Interactive CEO-ja. „Egy olyan partnerrel dolgozni, mint a Warner Bros. Interactive Entertainment azt jelenti, hogy az IO Interactive csapata továbbra is arra koncentrálhat, amihez a legjobban ért: a játékkészítésre."

 

A HITMAN: Definitive Edition tartalma:

 

IO Interactive 20th Anniversary Outfit Bundle - Három Freedom Fighters, Kane & Lynch és Mini Ninjas inspirálta új kosztüm.

HITMAN Season One (Main game) - Az első szezon hét egzotikus helyszíne, köztük Párizs, Sapienza, Marrákes, Bangkok, Colorado és Hokkaido, valamint az ICA létesítmény.

HITMAN Game of the Year Edition - Négy küldetés a Patient Zero kampányból, három tematikus Escalation Contract, melyek teljesítésével három egyedi fegyver oldható fel, valamint a Game of the Year Edition kiadás Clown Suit, Cowboy Suit és Raven Suit kosztümjei.

HITMAN Summer Bonus Episode - ICA bónusz küldetések Sapienza és Marrákes területén.

HITMAN: Blood Money Requiem Pack - Tartalma a Requiem Suit, a Pale Duck Explosive és az ICA Chrome Pistol.

• Az összes Contract, Escalation Contract, Challenge Pack és frissítés a HITMAN első szezonjából és a HITMAN Game of the Year Edition kiadásból.

 

A kiegészítő tartalmak egy része nincs a HITMAN: Definitive Edition lemezén, így letöltésükhöz szélessávú internetkapcsolat szükséges. Ezek mérete platformtól függően körülbelül 12-24 GB.

 

*A korábbi Elusive célpontok előfordulhat, hogy nem lesznek újra elérhetők, ezek ugyanis limitált idejű küldetések voltak.

 2018.04.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes