Get Adobe Flash player

 

Hír - MÁR ELÉRHETŐ A SHADOW OF THE TOMB RAIDER UTOLSÓ THE PATH HOME KIEGÉSZÍTŐJE

A Square Enix®, az Eidos-MontréalTM és a Crystal Dynamics® örömmel jelenti be, hogy a Shadow of the Tomb RaiderTM utolsó kiegészítője, a The Path Home már elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re külön, vagy a Season Pass részeként.

 

 

A Shadow of the Tomb Raider történetének befejeztével lecsillapodtak a kedélyek és úgy tűnik a küzdelem véget ért. Azonban Lara szövetségeseinek nyoma vész, így ismét útnak indul, hogy felkutassa őket ősi alagutakon keresztül. Kutatása során egy teljesen új sírkamrában találja magát, ami egy olyan titkot rejt, mely időtlen idők óta nem lett feltárva.

 

A Season Pass továbbá egy exkluzív Midnight Sentinel kosztümmel bővíti a játékosok ruhatárát, amiben hosszabb ideig tart fókuszálásuk és észlelésük, valamint egy az ellenfelek páncélzatán és akár több célponton is áthatolód Silver Strike íjjal, az új Magic Touch képességgel pedig Lara képes kevesebb alapanyagból is tárgyakat készíteni. Az új kihívások mellett már Score Attack és Time Attack módban is játszható a fő játék összes sírkamrája.

 

A Shadow of the Tomb Raider országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 



2019.04.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes