Get Adobe Flash player

 

Hír - MÁTÓL ELÉRHETŐ A FINAL FANTASY WINDOWS EDITION DEMÓJA

A Square Enix Ltd. bejelentette, hogy már elérhető a FINAL FANTASY® XV WINDOWS EDITION demója, amiben a játékosok bejárhatják a játék teljes első fejezetét, köztük az összes oktató- és nyitóküldetést, így még a teljes játék március 6-i megjelenése előtt elkezdhetik Eos káprázatos világának felfedezését. A demó elérhető a Steam, az Origin és Microsoft Store kínálatából.

 

A FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION lehetőségei:

 

• Kiterjesztett térkép: Insomnia City Ruins - Teljesen új mellékküldetések és olyan új ellenfelek, mint a Cerberus és Omega érhetők el Crown City kiterjesztett Insomnia területén. A játékosok továbbá Rulers of Yore-val is harcba szállhatnak.

 

• Vezethető Royal Vessel hajó - A játékosok Eos határainak kiterjesztéseként már a Cape Caem és Altissia közötti területet is felfedezhetik, valamint akár hajójuk fedélzetéről is horgászhatnak, új halfajokat és receptekkel bővítve gyűjteményüket.

 

• „Armiger Unleashed" aktiváló új kiegészítő - Az Armiger megidézése alatt a játékosok támadóereje jelentősen megnő. Az összes királyi fegyver összegyűjtését követően a világ egy azonosítatlan részén találják majd meg a kiegészítőt, amivel megnyílik az Armiger Unleashed képesség.

 

• Új belső kameranézet - A játékosok Noctis szemén keresztül láthatják Eos csodálatos világát.


• Rengeteg letölthető tartalom - Köztük fegyverek, Regalia festések és tárgyak.


• Minden Season Pass tartalom - EPISODE GLADIOLUS, EPISODE PROMPTO, MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES és EPISODE IGNIS


• Mod támogatás

 

• Archívum - A játékosok átnézhetik a FINAL FANTASY XV világában elszórt „Cosmogony" történeteket. Emellett új rejtélyek és jelmagyarázatok is megjelennek új a térképen, melyeken keresztül többet megtudhatnak Eos világáról.


• Új küldetés - Teljesítésével megszerezheted a Stregthen Regalia Type-D modellt


A FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION natív 4K és 8K, HDR10, DOLBY® ATMOS és mod támogatással is rendelkezik. A minimum, ajánlott és 4K gépigények alább láthatók a tökéletes PC játékélményhez.

 

*Amennyiben a felhasználó számítógépe nem rendelkezik a játék futtatásához szükséges követelményekkel, vagy amennyiben meg is felel az ajánlott követelményeknek, abban az esetben is előfordulhat, hogy a játék a driverek, hardverek és szoftverek kompatibilitásának hiányából adódóan nem működik megfelelően.
*A dobozos kiadásban található lemez csupán egy telepítő. A játék futtatása aktív Steam fiókra és szélessávú internetkapcsolatot igényel. Az internetelérés vagy adatforgalom költsége a felhasználót terheli.

 2018.02.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes