Get Adobe Flash player

 

Hír - MÁTÓL ELÉRHETŐ A MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR INGYENES ONLINE FIGHT PITS FRISSÍTÉSE

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma kiadta a Middle-earthTM: Shadow of WarTM új ingyenes frissítését, ami az Online Fight Pits móddal bővíti a játékot, melyben a játékosok összemérhetik ork követőik erejét más játékosok uruk és olog harcosával világszerte. Ebben a halálig tartó aréna küzdelemben a játékosok értékes jutalmakra és fejlesztésekre tehetnek szert, amikkel tovább növelhetik seregük erejét és folytathatják hódításukat Mordorban. Az ingyenes Online Pit Fights frissítés mától minden Middle-earthTM: Shadow of WarTM tulajdonos számára elérhető.

 

 

A Middle-earth: Shadow of War Gold Edition tulajdonosok az Expansion Pass révén olyan kiegészítőkhöz kapnak hozzáférést, mint a Slaughter Tribe Nemesis Expansion (már elérhető), az Outlaw Tribe Nemesis Expansion (december 12-től elérhető), a Blade of Galadriel Story Expansion (2018. februárjától elérhető) és a Desolation of Mordor Story Expansion (2018. májusától elérhető).

 

A Middle-earth: Shadow of War Silver Edition a Slaughter Tribe Nemesis Expansion és az Outlaw Tribe Nemesis Expansion kiegészítőkhöz biztosít hozzáférést.

 

A Middle-earth: Shadow of WarTM már országszerte kapható PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.

 

A Hobbit és az A Gyűrűk Ura cselekményei között játszódó Middle-earth: Shadow of WarTM folytatja a Middle-earth: Shadow of Mordor elbeszélését. A játékosok egy jóval gazdagabb, személyesebb, kibővített világban merülhetnek el, tele epikus hősökkel és gonoszokkal, emlékezetes helyszínekkel, eredeti ellenfél típusokkal, még több személyiséggel és új karakterekkel, új történetekkel.2017.12.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes