Get Adobe Flash player

 

Hír - MÁTÓL ELÉRHETŐ A MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR ÚJ DESOLATION OF MORDOR KIEGÉSZÍTŐJE ÉS FRISSÍTÉSE

A Warner Bros. Interactive Entertainment örömmel jelenti be, hogy a Middle-earthTM: Shadow of WarTM új Desolation of Mordor Story Expansion kiegészítője mától elérhető, melyben a játékosok Minas Ithil kapitánya, a város pusztulását túlélt Baranor szerepét ölthetik magukra. A játékosok első alkalommal vezethetik az embereket a keletről érkező halálos ork fenyegetés ellen, hogy új képességeiket és felszerelésüket bevetve meghódítsák Lithlad sivatagos vidékeit, valamint Shindram erődjét.

 

 

A Desolation of Mordor Story Expansion tartalmai:

 

• Irányítsd Minas Ithil korábbi kapitánya és a város pusztulásának túlélője, Baranor karakterét ebben az új sztori kiegészítőben, és vezesd embereidet a keletről érkező új ork fenyegetés ellen.
• Találkozz újra a vadász törp Torvinnal és készíts új felszereléseket, köztük pajzsot, páncélkesztyűt, kapaszkodó kampót és sárkányt.
• Fogadj fel zsoldosokat emberekből álló sereged felépítéséhez és hódítsd meg a teljesen új, sivatagos Lithlad régiót, a Were-Wyrmek rejtekhelyét.
• Teljesíts egy sor új feladatot és foszd meg a Shindram erőd trónjától az azt uraló Maraudert.
• Küzdj a túlélésért Mordorban emberként, a Gyűrű ereje és a halált elkerülő képességed nélkül ebben az új kampányban.

 

A Desolation of Mordor Story Expansion kíséretében mától számos ingyenes, új tartalom elérhető minden Middle-earth: Shadow of WarTM játékos számára, köztük:

 

• Nemezis Rendszer Javítások - A várurak mostantól testőröket is felfogadhatnak maguk mellé, akik a Warchief testőrökkel megegyező funkciót látnak el és képesek kémeket kiküldeni.
• Brutal Nehézségi Fokozat - Ezen az ellenségek olyan gyorsak és halálosak, mint a Gravewalker fokozaton, de jóval többet sebeznek, a Might és Wrath pedig sokkal gyorsabban feltöltődik, így a játékosok gyakrabban hasznosíthatják különleges mozdulataikat.
• Új Játékos Skin - Irányítsd Baranor karakterét a fő sztori kampányban.
• Photo Mode Javítások - Új Desolation of Mordor Story Expansion matricák, stílusok és szűrők.
• Online Fight Pits és Online Conquests Frissítés - Keress barátaidra név alapján az internetes módokban.
Megjegyzés: A Gold vásárlás lehetősége mától véglegesen megszűnt. A játékosok továbbra is elkölthetik a megvásárolt és játékbeli kihívások teljesítésével szerzet Gold készleteiket, de a Market 2018. július 17-én véglegesen bezár.

 

Az Expansion Pass tartalmazza a Slaughter Tribe Nemesis Expansion (már elérhető), Outlaw Tribe Nemesis Expansion (már elérhető), The Blade of Galadriel Story Expansion (már elérhető) és a The Desolation of Mordor Story Expansion (már elérhető) kiegészítőket.

 

A Hobbit és az A Gyűrűk Ura cselekményei között játszódó Middle-earth: Shadow of WarTM folytatja a Middle-earth: Shadow of Mordor elbeszélését. A játékosok egy jóval gazdagabb, személyesebb, kibővített világban merülhetnek el, tele epikus hősökkel és gonoszokkal, emlékezetes helyszínekkel, eredeti ellenfél típusokkal, még több személyiséggel és új karakterekkel, új történetekkel.

 

A Middle-earth: Shadow of WarTM országszerte kapható PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.

 

A Middle-earth: Shadow of War Silver Edition változata tartalmazza a Slaughter Tribe Nemesis Expansion és Outlaw Tribe Nemesis Expansion kiegészítőket, a Middle-earth: Shadow of War Gold Edition pedig az Expansion Pass összes tartalmát.

 2018.05.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes