Get Adobe Flash player

 

Hír - MÁTÓL ELÉRHETŐ A MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR ÚJ KIEGÉSZÍTŐJE ÉS INGYENES FRISSÍTÉSEI

A Warner Bros. Interactive Entertainment örömmel jelenti be, hogy a Middle-earthTM: Shadow of WarTM új Blade of Galadriel Story Expansion kiegészítője mától elérhető, melyben a játékosok első alkalommal irányíthatják az elit elf harcost, Eltariel karakterét. Az ellenfelei számára csak Blade of Galadriel néven ismert Eltariel egy tapasztalt bérgyilkos, aki az Elf Királyné, Galadriel szolgálatában áll, aki egy évezredre Mordorba küldte, hogy levadássza a Nazgulokat. A Blade of Galadriel Story Expansion az alábbiakat tartalmazza: 


• Játssz először a Blade of Galadriel néven ismert elit bérgyilkos, Eltariel szerepében és küzdj meg szemtől szemben a Nazgulok legújabb tagjaival.
• Forgasd Eltariel dupla elf kardját és vesd be a Light of Galadriel erejét számos új, halálos harci képesség, tulajdonság és felszerelés mellett.
• Találkozz olyan emlékezetes Nemezis karakterekkel, mint például Flint, Tinder és Slayer of the Death, miközben a Nazgulokkal küzdesz, megismerve múltjukat és titkaikat.
• Szerezz nyolc egyedi Legendás orkot, akiket a fő sztori kampányban is használhatsz új képességekkel a Nemezis rendszernek köszönhetően.
• Feloldható Eltariel karakter kosztüm a fő sztori kampányban.

 

 

A kiegészítő mellett új ingyenes frissítés is érkezett minden Middle-earth: Shadow of War játékosok számára, ami a következőket tartalmazza:

 


• Nemezis Rendszer Fejlesztések - Az ork kapitányok (legyenek barátok vagy ellenségek) új viselkedést tanúsítanak és szokásokat vesznek fel, további mélységet adva a harcoknak, mint:


o Csatornapatkányok - Az orkok a földbe ásva Ghulokat idézhetnek meg.
o Mesterlövészek - Az íjászok nagyobb távolságból és pontossággal képesek lőni.
o Földrengés - Az Ologok hatalmas erővel a földre csapva képesek megszédíteni a közeli ellenfeleket és súlyosan megrongálni az épületeket.
o Kincsek - A követők elhozzák a Kincses Ork ajándékát, még több módot adva Gem és Mirian szerzésére.


• Fotó Mód Frissítések - Új szűrök, keretek és stílusok, valamint beállítható arckifejezések és matricák adnak a játékosoknak újabb módokat játékbeli kalandjaik megörökítésére.
• Kosztümök - Játssz Talion vagy Eltariel karakterével a fő kampányban.
• Edzési Parancs Frissítések - A játékosok mostantól edzési parancsokkal fejleszthetik ork követőiket a Garrison területéről, ezzel időt spórolva és nagyobb rugalmasságot biztosítva a bevetésükben.
• Játékos Adatlap - Egy új menüpont a játékosoknak, ahol nyomon követhetik játékbeli statisztikáikat, köztük a legyilkolt ellenségek számát és típusát, átállításokat és árulásokat, meghódított és megvédett erődöket, megszerzett felszerelést és fejlesztést és sok mást.
• Kameranézet - A játékosok újabb módokon alakíthatják kedvükre a kezelőfelületet és módosíthatják látóterüket.

A mai ingyenes frissítés a Middle-earth: Shadow of War korábbi ingyenes Endless Siege, Rebellion, Enhanced Photo Mode, Online Fight Pits és Gravewalker Difficulty frissítések folytatása.


Az Expansion Pass tartalmazza a Slaughter Tribe Nemesis Expansion (már elérhető), Outlaw Tribe Nemesis Expansion (már elérhető), The Blade of Galadriel Story Expansion (már elérhető) és a The Desolation of Mordor Story Expansion (2018. május) kiegészítőket.


A Hobbit és az A Gyűrűk Ura cselekményei között játszódó Middle-earth: Shadow of WarTM folytatja a Middle-earth: Shadow of Mordor elbeszélését. A játékosok egy jóval gazdagabb, személyesebb, kibővített világban merülhetnek el, tele epikus hősökkel és gonoszokkal, emlékezetes helyszínekkel, eredeti ellenfél típusokkal, még több személyiséggel és új karakterekkel, új történetekkel.


A Middle-earth: Shadow of WarTM már országszerte kapható PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.


A Middle-earth: Shadow of War Silver Edition változata tartalmazza a Slaughter Tribe Nemesis Expansion és Outlaw Tribe Nemesis Expansion kiegészítőket, a Middle-earth: Shadow of War Gold Edition pedig az Expansion Pass összes tartalmát.2018.02.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes