Get Adobe Flash player

 

Hír - MÁTÓL ELÉRHETŐ A SHADOW OF THE TOMB RAIDER ÚJ KIEGÉSZÍTŐJE

A Square Enix®, az Eidos-MontréalTM és a Crystal Dynamics® örömmel jelenti be, hogy a Shadow of the Tomb RaiderTM legújabb kiegészítője, a The Serpent's Heart mától elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re külön, vagy a Season Pass részeként.

 

 

Éld át a The Serpent's Heart kiegészítő izgalmait, és teljesítsd a Slayer's Gauntlet kihívásait, miközben igyekszel megmenteni a lázadok életét. Küldetése teljesítéséhez Laranak egy ellenséges erődbe behatolva börtönlázadást kell szítania, majd harcba szállni az ördögi Kukulkan szekta tagjaival, ezután pedig átverekednie magát a Slayer's Gauntlet csapdáin, hogy megszerezze a kígyó isten erejét.

 

A challenge tomb teljesítéséért a játékosok jutalma egy Divine Bounty képesség lesz, amitől a legyőzött ellenfelektől több arany szerezhető. A The Serpent Heart tartalmaz továbbá egy Dragon Scales kosztümöt is, ami csökkenti a tűz sebzést, megelőzi a botladozást, és növeli az életerő visszatöltést, a The Serpent Lash íj pedig extra tűz sebzést okoz.

 

A frissítés részeként a fő kampány „Judge's Gaze", „Underworld Gate", „Howling Caves", „Path of Battle", Temple of the Sun", „San Cordoba", Ancient Aqueduct" és „Thirsty Gods" sírkamrái már Score Attack és Time Attack módban is játszhatók.

 

A Shadow of the Tomb Raider országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2019.03.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes