Get Adobe Flash player

 

Hír - MÁTÓL ELÉRHETŐ A WOLFENSTEIN II: THE NEW COLOSSUS INGYENES PRÓBAVERZIÓJA

A ZeniMax® Media cége, a Bethesda® Softworks örömmel jelenti be, a mától elérhető a Wolfenstein II: The New Colossus ingyenes próbaverziója PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, ami tartalmazza a játék teljes első fejezetét. A játékosok továbbá átvihetik majd játékállásukat a teljes verzióba, így onnan folytathatják, ahol abbahagyták.

 

A kritikusok és a közösség által is elismert Wolfenstein II: The New Colossus október 27-én jelent meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A Wolfenstein II-t a The Game Awards számos kategóriájában jelölték, mint köztük a Best Game Direction, Best Narrative, Best Action Game és Best Performance (Brian Bloom, mint BJ Blazkowicz).

 

A Wolfenstein II a nácik által irányított Amerikába vezeti a játékosokat, ahol a szabadságharcosok legrátermettebb tagjait kell felkutatniuk. Harcolj a nácikkal olyan ikonikus helyszíneken, mint Roswell álmos kisvárosa, Új-Mexikó, New Orleans sugárútjai és lápvidéke, vagy épp a poszt-nukleáris Manhattan. Vesd be ütős arzenálod fegyvereit, új képességeket, és gázolj át a több légiónyi fejlett náci- és szuperkatonán ebben a meghatározó belsőnézetes lövöldözős játékban.

 

A Wolfenstein II: The New Colossus már országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2017.11.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes