Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGÉRKEZETT A BORDERLANDS 3 KÖVETKEZŐ INGYENES FRISSÍTÉSE

Helló, Vault Haunter! Akár tűzben edzett veterán vagy, akár teljesen újonc, a Borderlands 3 ezen a héten mindenképp tartogat neked valami újdonságot a már elérhető novemberi frissítés részeként. A frissítés számos közösségi kérés teljesítése mellett ingyenes új tartalmakat is kínál a játékosoknak, mint a raid stílusú Takedown at Maliwan's Blacksite és a végjáték kihívásait újabb csavarral fokozó Mayhem 4.

 

 

A Takedown at Maliwan's Blacksite keretében Lorelei egy szupertitkos Maliwan fegyver elpusztításával bízza meg a Vault Hauntereket. A Borderlands 3 ezen új és végleges újdonsága a fő történetet már teljesített játékosokból álló csapatnak lett tervezve, így bőven tartogat kihívásokat. Az újraéledés ebben a módban nem elérhető, de persze továbbra is visszatérhetsz a Second Wind segítségével, vagy egy társad is feléleszthet később, ha bizonyos feltételek teljesülnek.

 

A Mayhem 4 a Mayhem mód új legmagasabb szintje, ami még izzasztóbb kihívásokat kínál megnövelt életerejű ellenfelekkel, amik viszont ezzel együtt nagyobb eséllyel is dobnak tárgyakat, köztük a kizárólag a Mayhem 4 aktiválása alatt megszerezhető új Legendás darabokat. A Mayhem 4 továbbá a véletlenszerű módosító rendszeren is változtat úgy, hogy csupán egy módosítót ad a játékosnak, illetve egyet az ellenfeleknek. A Mayhem 1-3 változatlan marad.

 

Az új tartalmak mellett a frissítés számos közösség által kért változtatást is tartalmaz, köztük:

 

• Bank bővítés: Mostantól minden játékos 10 helyett 20 banki férőhellyel kezdi a játékot. Marcus a Santuary III fedélzetén található boltjából szerezhető Storage Deck Upgrade segítségével a játékosok ráadásul ezt akár 300 férőhelyesre is bővíthetik.
• Egyedi zsákmányok minden főellenfélnek: Minden főellenfél zsákmánya frissítve lett, így megadott Legendás tárgyakat dobnak. A játékosok ennek köszönhetően miután felfedezték melyik főellenfél dobja kiszemelt felszerelésüket, könnyebben farmolhatják ki azt.
• Plusz automaták: Új automaták kerültek elhelyezésre számos különböző térképen.
• Target Dummy: A Sanctuary III lőtere egy célbábúval bővült, amin a játékosok kedvük szerint próbálhatják ki biztonságban fegyvereiket.
• Köszönetként fegyverek: Két ingyenes „thank you" fegyver - egy az alacsonyabb szintű, egy pedig az 50-es szintű játékosoknak - elérhető a játékbeli levelezőrendszerből.

 

Az ingyenes tartalmakon kívül ez a frissítés megváltoztatja az endgame karakterek egyensúlyát, valamint számos a közösség által jelentett problémát is orvosol. A frissítés változtatásainak teljes listájáért látogass el a https://borderlands.com/en-US/news/2019-11-21-borderlands-3-patch-hotfixes-nov-21/ oldalra.

 

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.11.25
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes