Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGÉRKEZTEK AZ ELSŐ RÉSZLETEK THE ELDER SCROLLS ONLINE DRAGON BONES KIEGÉSZÍTŐJÉRŐL ÉS UPDATE 17 FRISSÍTÉSÉRŐL

A Zenimax Online Studios felfedte a The Elder Scrolls Online idei első jelentős frissítésének részleteit - a két új helyszínt tartalmazó Dragon Bones DLC-t és a mindenki számára ingyenesen elérhető Update 17 frissítést, ami számos új funkcióval és javítással fokozza a játékélményt. A Dragon Bones és az Update 17 várhatóan februárban lesz elérhető.

 

A Dragon Bones kiegészítő két új helyszínt - Scalecaller Peak, Fang Lair - tartalmaz, melyek normál és veterán módban is elérhetők, a főellenségek pedig veterán nehéz fokozaton is. Ezek az új területek új és visszatérő ellenfelekkel állítják szembe a játékosokat, köztük pestises ogrékkal, nagyhatalmú mágusokkal és élőhalott teremtményeikkel, valamint akár már ősi sárkányok életre keltett csontvázával is.

 

Már a helyszínek egyikébe belépve új tárgyakkal, szörny szettekkel, gyűjthető tárgyakkal, teljesítményekkel, valamint a Renegade Dragon Priest maszkkal gazdagodhatnak a játékosok. A Dragon Bones kiegészítő az ESO Plus tagok számára ingyenesen elérhető, a többi játékos számára pedig megvásárolható a Crown Store kínálatából.

 

Az ingyenes Update 17 a Dragon Bones DLC-vel egyidőben fog megjelenni és az alábbiakat tartalmazza:

 

• Felszerelés rendszer: lehetővé teszi, hogy a játékosok megváltoztassák felszerelésük megjelenését az éppen viselt darab kinézetétől függetlenül.
• Két új Battlegrounds pálya: az Orc Stronghold of Mor Khazgur és a Dwarven Ruins of Deeping Drome két új arénával bővíti a 4-4-4 elleni többjátékos küzdelmeket (a Battleground PvP használatához az ESO: Morrowind megléte szükséges).
• Otthoni Tárhely rendszer: ez a várva várt újítás lehetővé teszi, hogy a játékosok biztonságban elzárják tárgyaikat otthonukban.
• Játékmeneti újítások: az új lehetőségekkel még többet hozhatnak ki ESO élményeikből az új és veterán játékosok egyaránt, az új szintlépési és képesség tanácsadók például segítenek a játékosoknak dönteni fejlődéskor, valamint a harcrendszer javításai révén immáron könnyebb azonosítani és aktiválni a képesség szinergiákat.


Az Update 17 tartalmai minden Elder Scrolls Online játékos számára ingyenesen elérhetők lesznek.

 

A The Elder Scrolls Online: Morrowind országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re2018.01.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes