Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENÉSI DÁTUMOT KAPOTT AZ ANCESTORS LEGACY

Az Ancestors Legacy újabb mérföldkövet ért el, a 1C és a Destructive Creations ugyanis örömmel jelenti be, hogy a történelmi, csapat alapú, valós idejű stratégiai játék 2018. május 22-én jelenik meg PC-re. Az Ancestors Legacy dobozos változata a játék mellett a hivatalos zenei lemezt (zeneszerzők: Adam Skorupa és Krzysztof Wierzynkiewicz), egy kézikönyvet és egy artbookot is tartalmaz, mindezt egy igényes díszdobozban.

 

A türelmetlen harcosoknak azonban nem kell egészen a májusi megjelenésig várniuk, ma ugyanis elindult a nyílt multiplayer béta Steamen. Miután tavaly év végén néhány szerencsés játékos és a média képviselői belekóstolhatott a zárt singleplayer és multiplayer bétába, az Ancestors Legacy nyílt muliplayer bétája most mindenki számára elérhetővé vált. A nyílt bétában a játék mind a négy nemzete kipróbálható a játék három térképének egyikén, melyen 2-6 játékos (1-vs-1, 2-vs-2, 3-vs-3) csaphat össze. A rajongók az AI, legjobb barátjuk, a szomszéd kölyök, vagy egyszerűen a lobbiba lépve az ott talált ellenfelekkel is harcba szállhatnak.

 

Az új előzetes bemutatja a középkori harcosok nehéz életét.

 

Szerettünk volna valami meghitt, személyes jelenetet bemutatni. Az ima rendkívül elterjedt volt a középkori időkben, különösen az Ancestors Legacy nemzeteinek körében. Ezek a harcosok a hódításért éltek, így akár keresztények, akár pogányok voltak, mindegyüknek szüksége volt egy istenségre, akihez a csaták előtt fohászkodhatott - és pont ez volt a célunk. Nem a régi könyvek szerinti ima, hanem inkább szavak, amiket az emberek akkor használnak, mikor egy felsőbb hatalmat „szólítanak meg", mikor személyesen beszélgetnek bármivel, amiben hisznek.

 

 

Az Ancestors Legacy 2018. május 22-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

 2018.02.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes