Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy a Black Clover rajongók végre világszerte harcba szállhatnak kedvenc szereplőikkel a nagysikerű sorozaton alapuló első videojáték, a mától kapható BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS keretében PlayStation 4-en.

 

 

Internetes játékmódok
A különböző helyzetekhez való alkalmazkodás és a csapatmunka a kulcs a nyers erő és a pusztító varázslatok feletti győzelemhez a 4-4 elleni izgalmas küzdelmekben a játék három internetes módján át. A játékosok a Black Clover univerzum 17 karaktere közül válogathatnak, melyek mindegyike más-más szerepet - harcos, lövész, támogató, gyógyító - tölt be a harctéren, és egyedi képességeivel egészíti ki a csapatot.

 

Vadonatúj Történet
A BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS egy exkluzív, sosem látott történettel várja a játékosokat, mely során egy ritka égi jelenség, az évszázadonként csupán egyszer előforduló teljes napfogyatkozás következtében a Black Bull kapitánya, Yami átváltozik tinédzser énjévé. Mindeközben a rejtélyes varázsló, Karma megtámadja a Clover Királyság fővárosát, háborút szabadítva a világban. A BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS játékosok feladata, hogy felfedjék a nagyfogyatkozás titkát és elhozzák a békét a királyságba.

 

A BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS mától kapható PlayStation 4-re.

 2018.09.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes