Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A DEAD RISING 4: FRANK'S BIG PACKAGE!

Az élőhalottak hordái pont időben érkeztek az ünnepekre a Dead Rising 4: Frank's Big Package megjelenésével, ami mától kapható PlayStation 4-re! Ez a kiadás egy igazán különleges csomag, amiben a játékosok nem csak az alapjátékot bonthatják ki, de a Dead Rising 4 összes korábban kiadott kiegészítőjét is. Emellett a csomag részeként ugyancsak mától elérhető az új Capcom Heroes mód, amivel teljesen új formában, számos ikonikus Capcom karakter szerepét és jellegzetes harcstílusát felöltve élhetik át a Dead Rising 4 történetét. A Capcom Heroes mód egy ingyenes frissítés részeként mától az Xbox One és PC játékosok számára ugyancsak elérhető.

 

 

A Dead Rising 4: Frank's Big Package magába foglal mindent, amit egy Dead Rising rajongó csak kívánhat. Ez a csomag hatalmas mennyiségű tartalmat kínál és azonnali hozzáférést olyan tartalmakhoz, mint:

 

• Dead Rising 4 - Az alapjáték legfrissebb verziója az összes nehézségi fokozattal.
• Minden kiegészítő - Stocking Stuffer Holiday Pack, Frank Rising, Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf.
• Minden bónusz tartalom - Street Fighter Outfit Pack, My Bloody Valentine Pack, Candy Cane Crossbow, Slicecycle, Sir-Ice-A-Lot, Ugly Winter Sweater, X-Fists.

 

A Dead Rising 4: Frank's Big Package mától országszerte kapható PlayStation 4-re.2017.12.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes