Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A DREAMWORKS DRAGONS DAWN OF NEW RIDERS

Az Outright Games, a BANDAI NAMCO Entertainment Europe, és az Universal Games and Digital Platforms örömmel jelenti be, hogy a DreamWorks Dragons Dawn of New Riders mától kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 

 

A Climax Studios gondozásában készült játék egy új történetet mesél el a Dreamworks nagysikerű Sárkányok sorozatának világában, ahol a játékosoknak az égbe szállva, izgalmas összecsapásokon keresztül kell kiszabadítaniuk a sárkányokat a gonosz Eir fogságából, akinek eltökélt célja, hogy az uralma alá hajtsa fajuk minden egyedét. A játékosok új barátok, köztük Scribbler és Patch oldalán fedezhetik fel az új és ismerős helyszíneket, valamint találkozhatnak olyan ismerős arcokkal, mint például Hablaty és Fogatlan, miközben félelmetes ellenfelekkel küzdenek meg kalandjaik során.

 

A játék főbb jellemzői:

 

• EGY ÚJ AUTENTIKUS KALAND: Szerezd vissza Scribbler elveszett emlékeit, miközben barátságot kötsz pusztító hibrid sárkányával, Path-szal.
• EPIKUS HARCOK: Nyiss meg pusztító képességeket és küzdj meg félelmetes ellenfelekkel.
• FEDEZD FEL A HATALMAS ÚJ HELYSZÍNEKET: Utazz be új és ismerős vidékeket, mint a Havenholme-sziget, Valka hegye és a Blood Briar-sziget.
• OLDJ MEG FEJTÖRŐKET: Válts Scribbler és sárkánya Patch között az akadályok leküzdéséhez.

 

A DreamWorks Dragons Dawn of New Riders mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 2019.02.01
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes