Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A FINAL FANTASY XII: THE ZODIAC AGE NINTENDO SWITCH-RE

A Square Enix Ltd. örömmel üdvözli újra a játékosokat Ivalice varázslatos világában az új funkciókkal és felújított grafikával visszatérő FINAL FANTASY® XII THE ZODIAC AGETM mától országszerte kapható Nintendo Switch változatával.

 

A Final Fantasy klasszikus ezen kiadása a feljavított külső mellett a modern és eredeti zenék közti váltás lehetőségét, a kihívásokkal teli Trial módot, valamint számos vadonatúj újítást kínál a játékosoknak, mint:

 

• Karakterosztály visszaállítás: Rabanastre városában a Centurio klán vezetőjével, Montblanc-kal beszélve a játékosok visszaállíthatják és megváltoztathatják társaik karakterosztályát, így tetszésük szerint alakíthatják csapatukat.

 

• Új Gambit szettek: A játékosok a Gambit segítségével szabhatják testre csapatuk AI viselkedését, amiből ezúttal három egyedi szettet is készíthetnek, melyek között a különböző helyzetekhez alkalmazkodva váltogathatnak.

 

• Feljavított New Game+: Ennek köszönhetően a játékosok második végigjátszásukat 90-es szintű csapattagokkal, valamint korábban megszerzett egyes fegyvereik, varázslataik és gil tartalékuk áthozásával kezdhetik.

 

A FINAL FANTASY® XII THE ZODIAC AGETM mától országszerte kapható egy különleges alternatív borítós kiadásban Nintendo Switch-re.2019.04.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes