Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A FOOTBALL MANAGER 2020!

Mondd le a terveidet a hétre, mert itt az ideje, hogy elkezdd klubod menedzselését saját belátásod szerint, a Sports InteractiveTM és a SEGA® Europe Ltd. régóta futó sorozatának legújabb része, a Football Manager 2020 ugyanis mától kapható PC-re!

 

 

A Football Manager 2020 végleges változata egy sor változtatáson esett át béta állapota óta, köztük frissített meccs motort, kibővített játékos és klub információkat, valamint rengeteg optimalizációt és javítást eszközöltek a fejlesztők a tesztfázis alatt kapott visszajelzések alapján. Emellett elérhetővé váltak a Steam Műhely, valamint a béta és a játékbeli szerkesztők is. Továbbá a rajongók, akik már a béta során elkezdték csapatuk útjának egyengetését, játékállásukat akár átvihetik a teljes játékba is.

A játékosfejlesztésre koncentráló új funkciókkal (Playing Time Pathway, Development Centre) és minden klub egyedi identitásával (Club Vision)a Football Manager 2020 a nagy múltra visszatekintő sorozat eddigi leglebilincselőbb részét kínálja.

A rajongók és a játékosok körében egyaránt kellemes fogadtatásban részesült Football Manager 2020 jelenleg 86-os Metacritic értékeléssel büszkélkedhet, ami nagyban köszönhető a béta pozitív visszhangjának is, mely a sorozat eddigi legjobban értékelt tesztfázisa volt. A Football Manager közösség több tagja is elismerően beszélt a játék kisebb és nagyobb új funkcióiról, de a játék a Steam felületén is 'Nagyon Pozitív' összértékelésen áll.

A Football Manager 2020 mától országszerte kapható PC-re.



2019.11.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes