Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A JUST DANCE 2019

A Ubisoft® örömmel jelenti be, hogy minden idők legsikeresebb zenés videojátéksorozatának* új része, a Just Dance® 2019 mától kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és Xbox 360-ra.

 

A Just Dance 2019 megjelenése alkalmából kiadott „The Beat" előzetes bemutatja a sorozat vízióját a táncról, felfedve az emberek tánc iránti szeretetének valódi okát. A díjnyertes Gary Freedman (a 2. legjobban értékelt reklámrendező a Gunn Report szerint) rendezésében és a La Pac gondozásában készült rövidfilm méltó módon ünnepli a táncra való ösztönös igényt, és adja vissza a tánc okozta igazi, nyers és mindent felülmúló örömöt.

 

 

A Just Dance 2019 40 izgalmas új száma mellett a játékosok a Just Dance® Unlimited szolgáltatás több, mint 400 számának ritmusára is szabadjára engedhetik táncos énjüket a minden PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch példányban megtalálható ingyenes, egy hónapos próbaidőszaknak köszönhetően.

 

A Just Dance 2019 elérhetőbb és testreszabhatóbb, mint valaha. A játék folyamatosan figyeli a játékosok táncolási szokásait, az új intuitív kezelőfelület pedig ezek alapján ajánl számukra érdekes, specifikus tartalmakat. Minden hangulatra és pillanatra vagy egy megfelelő előre összeállított lejátszási lista vagy ajánlás, így a játékosok könnyedén kedvükre alakíthatják Just Dance élményüket. A minden Just Dance tartalomnak otthont adó, teljesen új főmenü felületén böngészve mindig naprakészek lehetnek a szezonális és különleges lejátszási listákról, de csatlakozhatnak akár az internetes World Dance Floor (kizárólag jelenlegi generációs konzolokon elérhető) módhoz is.

 

Visszatér továbbá a legfiatalabb táncosokra szabott Kids mód is 8 új gyerekbarát koreográfiával és számos zeneszámmal, míg a kalóriaszámlálók a Sweat módban követhetik figyelemmel teljesítményüket.

 

Egyszerre legfeljebb hat játékos táncolhat együtt a Joy-Con kontrollerekkel Nintendo Switch-en, vagy az ingyenes Just Dance Controller App (iOS és Android készülékekre elérhető) alkalmazást letöltve bármiféle plusz kiegészítő nélkül, pusztán okostelefonjukkal PlayStation 4-en és Xbox One-on.

 

A Just Dance® 2019-t mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és Xbox 360-ra.2018.10.25
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes