Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A KINGDOM HEARTS III

A Square Enix Ltd. és a Disney örömmel jelenti be, hogy a közkedvelt akció-RPG sorozat régóta várt új epizódja, a KINGDOM HEARTS III már országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

 

A játékban a rajongók és a sorozat újoncai részesei lehetnek Sora, a fiatal Keyblade forgató izgalmas új kalandjának, akit azzal a feladattal bíztak meg, hogy megvédje az univerzumot a Heartless néven ismert ördögi erőtől. Sora hűséges társai, a Mickey Király a Disney Kastélyból küldött követei, Donald és Goofy más Disney és Pixar karakterek oldalán segítik utazásán és küzdelmében, hogy legyőzze a sötétséget és megmentse az univerzumot.

 

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy végre megjelent a KINGDOM HEARTS III" mondta Tetsuya Nomura, a KINGDOM HEARTS sorozat rendezője. „A történet rengeteg titkot tartogat, így a játékosoknak körültekintően kell haladniuk, nehogy valamit elszalasszanak. A kaland magában az útban rejlik, nem csupán a cél elérésében. A KINGDOM HEARTS III-ban szerzi Sora és barátai legemlékezetesebb élményeiket, amiket remélem a játékosok is élvezni fognak. Köszönöm a rajongóknak világszerte, hogy türelmesen vártak eddig a napig."

 

Tudj meg mindent a játékról az alábbi előzetessel: 

 

 

„A KINGDOM HEARTS III Tetsuya Nomura, a Square Enix, valamint a Disney karakterek és világok lenyűgöző, hosszú ideje tartó kreatív kollaborációjának folytatása" mondta Sean Shoptaw, SVP, Global Games and Interactive Experiences, Disney Parks, Experiences and Consumer Products. „A közönség kedvenc sorozat ezen új epizódja tökéletesen megtestesíti megközelítésünket, hogy a világ legjobb videojáték partnereivel párosítsuk a Disney és Pixar karaktereket és világokat, hogy valami rugalmast, varázslatost és váratlant alkossunk."

 

A KINGDOM HEARTS III-ban a Walt Disney Animation Studios és a Pixar Animation Studios filmek közkedvelt karaktereit életre keltő színészek kölcsönzik hangjukat, mint például a Jégvarázsból Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad és Jonathan Groff, az Aranyhajból Zachary Levi, a Hős6osból Jamie Chung és sokan mások.

 

A „Face My Fears" című főcímdalt a nemzetközileg elismert énekes és dalszövegíró, Hikaru Utada és a nyolcszoros Grammy-díjas és veterán KINGDOM HEARTS rajongó, Skrillex szerezte. A dal már elérhető az iTunes áruházból: https://itunes.apple.com/gb/album/face-my-fears-ep/1444855032?app=itunes.

 

A KINGDOM HEARTS III már országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.01.29
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes