Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A MORTAL KOMBAT 11

A Warner Bros Interactive Entertainment és a NetherRealms Studios örömmel jelenti be, hogy a díjnyertes NetherRealm Studios közkedvelt sorozatának legújabb része, a Mortal KombatTM 11 mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2019. május 24-én pedig Nintendo Switch-re is megérkezik.

 

A Mortal KombatTM 11 folytatja a Mortal KombatTM X történetét, melynek időhajlító narratívájában összecsapnak a Mortal KombatTM korszakainak legikonikusabb karakterei, valamint eddig sosem látott harcosok. A Mortal KombatTM 11-ben bemutatkozik továbbá az innovatív Custom Character Variation System, ami közel végtelen testreszabási lehetőséget kínál a játékosoknak, mélyebb és személyesebb élményt nyújtva, mint valaha.

 

 

„Több, mint 25 év után a Mortal KombatTM sorozat még sosem volt ilyen jelentős, és egyre erősebb a NetherRealm Studios tehetséges csapatának és szenvedélyes rajongóinak köszönhetően" mondta David Haddad, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke. „A Mortal KombatTM 11 mai megjelenésével a NetherRealm csapata elhozta az eddigi legszemélyreszabhatóbb Mortal KombatTM élményt, a legélvezetesebb játékmenettel, ikonikus karakterekkel és magával ragadó, filmszerű történettel párosítva, amivel garantáltan elnyeri a rajongók és a sorozat újoncai tetszését."

 

„A NetherRealm Studios teljes csapata keményen dolgozott a Mortal KombatTM 11-en, és rendkívül izgatottak vagyunk, hogy végre a játékosok is rátehetik a kezüket világszerte" mondta Ed Boon, a NetherRealm Studios kreatív igazgatója. „A Mortal KombatTM 11 minden eddiginél több lehetőséget ad a játékosoknak kedvenc harcosuk testreszabására, új játékmódokkal, sosem látott karakterekkel, valamint egy időhajlító történettel, amit a rajongók és az új játékosok egyaránt élvezni fognak."

 

A Mortal KombatTM 11-ben a történet azzal folytatódik, hogy Raiden megöli a gonosz Elder God, Shinnok-ot, ezzel felborítva a jó és gonosz egyensúlyát, amivel alaposan felbőszíti az Idő Őrzőjét, Kronika-t. A birodalmak egyensúlyának visszaállítása érdekében Kronika számára csupán egy lehetőség marad: visszaforgatni az időt a kezdetekre és újraírni a történelmet. A magával ragadó történeten keresztül a játékosok a múlt és jelen számos Mortal KombatTM karakterét irányíthatják különböző korszakokból, akiknek erejüket egyesítve kell legyőzniük Shao Khan seregeit és megoldaniuk az átmeneti krízist.

 

A Mortal KombatTM 11 karakterkínálatában új és visszatérő harcosok is helyet kaptak, melyek mindegyike egyedi képességekkel és kivégzésekkel rendelkezik. A UFC bajnok és olimpiai érmes WWE Szupersztár, Ronda Rousey alakította Sonya Blade mellett olyan közönség kedvencek is visszatérnek, mint Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Liu Kang, Kung Lao, Johnny Cage, Cassie Cage, Jax Briggs, Jacqui Briggs, Kitana, Skarlet, Baraka, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade, Erron Black, Kotal Kahn, Noob Saibot, Frost és Shao Kahn. Hozzájuk csatlakoznak olyan eddig sosem látott karakterek, mint Kronika az idő manipulálására képes szolgája Geras, az Élet Védelmezője Cetrion, valamint Shao Khan korrupt végrehajtója és hűséges szövetségese, The Kollector.

 

A Mortal KombatTM 11 rengeteg játékmóddal várja a rajongókat, mint például a Towers of Time, ami a NetherRealm korábbi tapasztalataira épít, és különböző kihívásokkal teszi próbára a játékosok képességeit, még több lehetőséget biztosítva a harcra. Visszatér továbbá a Krypt mód is Shang Tsung rejtélyes szigetének részeként, amit a játékosok új módokon és szabadon felfedezhetnek, miközben más játékmódokban használható jutalmakat oldanak fel.

 

A Mortal KombatTM 11 a kritikusok által elismert sorozat legújabb epizódja, ami a díjnyertes NetherRealm Studio fejlesztésében készült, és mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2019. május 24-én pedig Nintendo Switch-re is megérkezik.2019.04.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes