Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A MY HERO ONE'S JUSTICE

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy a MY HERO ONE'S JUSTICE mától kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

 

A Story módban a My Hero Academia rajongók sosem látott módon élhetik át az anime cselekményét és küzdelmeit, valamint legemlékezetesebb pillanatait a hősök és a gonosztevők szemszögéből egyaránt.

 

A játék Online és Ranked módjaiban emellett a világ többi játékosával is összemérhetik erejüket, a rendszeres internetes eseményeken pedig különleges jutalmakra tehetnek szert. A győzelem kulcsa a játékstílusodnak megfelelő harcos és sidekick megtalálása, így válassz megfontoltan!

 

A Mission mód keretében a játékosoknak a legkülönbözőbb helyszíneken és ellenfelekkel kell szembenézniük különleges feltételek mellett, győzelmeikkel pedig nem csak új kiegészítőket, de a játékban elkölthető ingyenes Hero érméket is szerezhetnek.

 

Végül, de nem utolsó sorban az Arcade mód hat karakterrel állítja szembe a feltörekvő hősöket és gonosztevőket, akiket leterítve különleges tárgyak üthetik a markukat.

 

A MY HERO ONE'S JUSTICE mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2018.10.26
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes