Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A PAW PATROL: ON A ROLL

A Bandai Namco Entertainment Europe és az Outright Games örömmel jelenti be, hogy a Nickelodeon és a Spin Master Entertainment nagysikerű sorozatán alapuló PAW Patrol: On a Roll mától kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 

 

A PAW Patrol: On a Roll 16 izgalmas küldetést tartamaz mind a nyolc közkedvelt hősies mentőkutyus, valamint Ryder főszereplésével, melyek során a játékosoknak a kutyusok egyedi képességeit bevetve kell megmenteniük barátaikat és megóvniuk a közösséget, mindezt Kaland-öböl nyolc káprázatos helyszínén, köztük Yumi farmer farmján, Jake hegyein, egy sivatagi kanyonban, a hullámok alatt és más tájakon. Készülj fel a minden korosztály számára szórakoztató, mókás puzzle-platformer akcióra a Mancs Őrjárat kutyusaival!

 

„Boldogok vagyunk, hogy egy ilyen szórakoztató és kihívásokkal teli játékot készíthettünk a legfiatalabb játékosok kedvenc kutyusaival a főszerepben" mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja. „Örülünk, hogy egy olyan interaktív élményt hozhattunk el a Mancs Őrjárat rajongóknak és családjaiknak, amit együtt élvezhetnek."

 

A PAW Patrol: On a Roll mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2018.10.26
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes