Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A PILLARS OF ETERNITY II: DEADFIRE!

A Pillars of Eternity II: Deadfire mától országszerte kapható PC-re! Üldözz egy elszabadult istent földön és tengeren át a többszörös díjnyertes szerepjáték, a Pillars of Eternity folytatásában! Vezesd hajódat veszélyes vizekre, és járd be a felfedezetlen Deadfire régió szigetvilágának részeit. Alakítsd kedved szerint a világot és élvezd a végtelen számú lehetőséget, köztük a részletes karakterkészítést, a felfedezés teljes szabadságát, valamint a minden körrel egyre nagyobb súlyú döntéseket.

 

MERÜLJ EL EGY PÁRATLAN SZEREPJÁTÉKBAN

 

A legmodernebb technológiával és funkciókkal ellátott, a klasszikus D&D játékmenet alapjaira épült Deadfire feljavított grafikával, még részletesebb játékmechanikával, valamint egy teljesen új kalanddal várja a játékosokat, ahol minden döntésüknek következménye van.

 

FEDEZD FEL AZ ÚJ DEADFIRE RÉGIÓT

 

Járd saját utadat hajóddal és utazd be a régió szigetvilágának gazdag és egzotikus vidékeit, fedezz fel új helyszíneket, ismerkedj meg lakóikkal, valamint teljesíts számos különböző küldetést a kikötőben!

 

VÁLASZD KI ÉS ALAKÍTSD KEDVEDRE TÁRSAIDAT

 

Válassz a 7 különböző útitárs közül, majd rendelj hozzájuk több karakterosztályt és további képességeket. Légy szemtanúja, ahogy kibontakozik személyes kapcsolatuk az új útitárs rendszerrel.

 

HAJÓZZ KERESZTÜL A TENGEREKEN

 

Hajód sokkal több, mint pusztán tengeri erődöd és járműved a vizeken. Fejleszd hajódat és legénységedet, valamint válassz a javítani kívánt képességek közül, hogy túléld az utadba kerülő veszélyes csatákat.

 

A Pillars of Eternity II: Deadfire mától országszerte kapható PC-re!2018.05.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes