Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A SEGA MEGA DRIVE CLASSICS

A SEGA® Europe Ltd. örömmel jelenti be, hogy a SEGA® Mega Drive ClassicsTM mától kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, melynek doboza egy kétoldalas Golden AxeTM és Streets of RageTM posztert is rejt az igazi gyűjtők számára.

 

A SEGA egy a remix úttörő Eclectic Method közreműködésével készült pörgős és nosztalgikus előzetest is kiadott a kollekció megjelenése alkalmából, tele közönség kedvenc SEGA Mega Drive klasszikusok 16-bites zenéivel, azok legismertebb karakterei és helyszínei kíséretében.

 

 

Ez a kollekció több, mint 50 retro klasszikust tartalmaz minden műfajból: árkád akció, lövöldözős, beat'm up, fejtörők, régi kedvencek és rejtett gyöngyszemek, melyek mindegyike a játék '90-es évek inspirálta retro gamer hálószobáján keresztül érhető el. Ezek mindegyike ráadásul olyan modern funkciókat is tartalmaz, mint az internetes többjátékos mód, trófeák/achievementek, tükrözött módok, idő visszaforgatás és mentési pontok, így régi és új játékosok számára egyaránt élvezetes lesz meglátogatni ezeket a klasszikusokat.

 

A SEGA® Mega Drive ClassicsTM mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2018.05.29
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes