Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A SHADOW OF THE TOMB RAIDER

A Square Enix®, az Eidos-MontréalTM és a Crystal Dynamics® örömmel jelenti be, hogy a kritikusok által elismert Tomb Raider® sorozat legújabb része, a Shadow of the Tomb RaiderTM mától kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

 

„Már a kezdetektől részt vettem a reboot fejlesztésében, és rendkívül boldog vagyok, hogy segíthettem a sorozat megformálásában az évek során" mondta Dan Chayer-Bisson, Game Director, Eidos Montréal. „A Shadow of the Tomb Raider igazán különleges élményt nyújt a sorozat minden rajongójának, akár ez az első Tomb Raider játékuk, akár a sorozat összes korábbi részével játszottak. A fejlesztőcsapat és jómagam büszkék vagyunk arra, amit megalkottunk, és reméljük a játékosok is élvezni fogják Lara meghatározó kalandját világszerte."

 

„A Shadow of the Tomb Raider fejlesztése során a csapatunk lenyűgöző munkát végzett Lara eredettörtének lezáró epizódján, miközben megmutatta stúdiónk erősségét" mondta David Anfossi, Head of Studio, Eidos-Montréal. „Az Eidos-Montréal büszke a csapata által felépített magával ragadó, lebilincselő világokra, a Shadow of the Tomb Raider pedig tovább erősíti az ez iránti elkötelezettségünket."

 

A Shadow of the Tomb Raider keretében Laranak halálos dzsungeleken és vérfagyasztó sírkamrákon átküzdve magát kell megőriznie lélekjelenlétét még a legsötétebb óráiban is. Ahogy az idővel versenyezve igyekszik megmenteni a világot a maja apokalipszistől, végül az a Tomb Raider válik belőle, amire hivatott.

 

Az Eidos-Montréal veterán Tomb Raider fejlesztőcsapata gondozásában és a Crystal Dynamics közreműködésével készült Shadow of the Tomb Raider mától kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2018.09.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes