Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A STARLINK: BATTLE FOR ATLAS

A Ubisoft® örömmel jelenti be, hogy a Ubisoft Toronto fejlesztésében készült vadonatúj akció-kalandjáték, a Starlink: Battle for AtlasTM mától kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Ez a nyílt világú űrkaland moduláris játékokkal fokozza az élményt, így a játékosok űrhajójuk fizikai változatának összeállítását és módosítását, valamint kontrollerre rögzítését követően egy epikus kalandra indulhatnak az Atlasz-rendszeren keresztül egyedül, vagy akár egy barátjuk oldalán az osztott képernyős, helyi többjátékos módban. Minden az űrhajóra rögzített moduláris elem azonnal megjelenik a játékban, így a játékosok különböző képességekkel, fegyverekkel és hajókkal kísérletezve vihetnek be pusztító sorozatokat ellenfeleiknek.

 

A megjelenés alkalmából kiadott magyar feliratos előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

„A Starlink: Battle for Atlas a csapatunk világűr és kalandok iránti szenvedélyéből születette projekt - egy játék, amiről gyerekként álmodoztunk és izgatottak vagyunk, hogy végre minden korosztályú játékossal megoszthatunk" mondta Matthew Rose, a Ubisoft Toronto producere. „Alig várjuk, hogy lássuk, ahogy a játékosok képzőerejüket bevetve a szárnyak, fegyverek és pilóták kombinálásával megalkotják álmaik űrhajóját, amivel aztán segítenek legyőzni az Elveszett Légiót és megmenteni az Atlasz-rendszert."

 

A Starlink csillaghajói és pilótái mindegyik verzióval kompatibilisek*, így a játékosok teljesen képzelőerejüket kihasználva kombinálhatják kreatívan a különböző elemeket, hogy alkalmazkodjanak és felülkerekedjenek az eléjük állított kihívásokon. A moduláris játékokkal és dinamikus harci mechanikákkal a játékosok számos különböző módon teljesíthetik küldetésüket és juthatnak túl az akadályokon, számos különböző pilóta képességgel, fegyverrel és csillaghajóval kísérletezve, valamint pusztító sorozatokat szabadítva ellenfeleikre.

 

A Starlink: Battle for Atlas hatalmas nyílt világában egy egész csillagrendszert fedezhetsz fel teljesen szabadon. Az alapoktól a Snowdrop motorral felépített játékban megszakítások nélkül utazhatod be az Atlasz-rendszer egzotikus, élettel és egyedi kihívásokkal teli idegen világát, hét bolygóján keresztül.

 

A Starlink színes karaktergárdájához a profil pilóta és a Star Fox csapat vezetője, Fox McCloud és ikonikus Arwing hajója is csatlakozik számos exkluzív tartalom kíséretében a játék Nintendo Switch változatában. A játékosok az egész kampányt végigjátszhatják Fox McCloud szerepében, és exkluzív küldetésekre indulhatnak az Atlasz-rendszerben, hogy legyőzzék a Star Fox csapat riválisát, Wolf O'Donnell-t.


A Starlink: Battle for AtlasTM Starter Pack tartalmazza a játékot, egy űrhajót, egy pilótát, egy pár fegyvert, egy Starlink kontroller állványt és egy posztert. A Nintendo Switch Starter Pack tartalmazza az Arwing csillaghajót és a Fox McCloud pilótát is tartalmazza. A Starter Pack mellett a játékosok további külön kapható csillaghajókkal, fegyverekkel és pilótákkal bővíthetik gyűjteményüket.

 

A Starlink: Battle for AtlasTM mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 2018.10.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes