Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A SUPER MONKEY BALL: BANANA BLITZ HD

A SEGA örömmel jelenti be a Super Monkey Ball sorozat visszatérését a mától kapható Super Monkey Ball: Banana Blitz HD-val PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en. Készülj fel, hogy átgördülj több, mint 100 csavaros pályán kedvenc majmaid egyikével, vagy első alkalommal egy villámgyors sztárvendéggel Sonic the Hedgehog személyében (később oldható fel a kampány során), akivel banánok helyett aranygyűrűket gyűjtve száguldhatsz nosztalgikus zenéje kíséretében!

 

 

A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD igazi szívügy volt: a szereplők és a stáb vért, verejtéket, könnyeket és egy rakás banánhéjat hullajtott, hogy visszahozza ezt a közkedvelt sorozatot a rivaldafénybe az új és régi rajongóknak.

 

Pillants be a Super Monkey Ball: Banana Blitz HD felvételének színfalai mögé a Screen A-Peel különleges epizódjában, melyben betekintést nyerhetsz egy olvasópróbába, a játék egyik legveszélyesebb minijátékának felvételébe és sok másba!

 

 

A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD főbb jellemzői:

 

• HD formában tér vissza a Super Monkey Ball: Banana Blitz - Az eredetileg 2006-ban Wii-re megjelent Super Monkey Ball: Banana Blitz HD 100 egyjátékos pályával, 10 többjátékos minijátékkal, átdolgozott irányítással, feljavított grafikával és sok mással lett kibővítve.
• Internetes eredménytáblák - A sorozat történetében először, a rajongók a világ játékosaival is versenybe szállhatnak az internetes eredménytáblán az egyjátékos Time Attack és a vadonatúj Mini-Game Decathalon Score Attack módokban.
• Majomkodj a saját stílusodban - A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD minden platformon egyedi irányítást kínál, így az újoncon és a rekordtartók is rögtön fejest ugorhatnak a mókába!

 

A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2019.10.29
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes