Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy lövöldözős és akció-szerepjáték hibridje, a SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET mától kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

 

Válj a Gun Gale Online hősévé a Sword Art Online sorozat legújabb játékadaptációja, a SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET keretében! Lépj be egy hatalmas, változatos helyszínekkel teli, sci-fi filmekre emlékeztető virtuális világban, melyben számos fegyver és harcstílus közül válogatva szállhatsz harcba ellenfeleiddel. Találkozz a Sword Art Online regények, anime és korábbi játékok szereplőivel ahogy a történet főszereplőjeként a legkülönbözőbb fegyverekkel küzdöd át magad a SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET lenyűgöző világán!

 

• Üdvözlünk a Lőfegyverek Világában - A Sword Art Online II-ből ismert Gun Gale Online világának bámulatos és változatos helyszínei csak arra várnak, hogy felfedezd őket a Reki Kawahara felügyeletével megírt történet megismerése közben.

 

• Lenyűgöző látványvilág - Könnyű elveszni a Dimps által fejlesztett hatalmas, és az Unreal Engine 4 motornak köszönhetően rendkívül realisztikus helyszíneken.

 

• Barát vagy ellenség - Küzdj meg barátaid kooperatív segítségét igénylő hatalmas főellenfelekkel, vagy már játékosokkal 4-4 elleni harcokban.

 

• Valósághű és Hősies Lövöldözés - Rengeteg egyedülálló és gyönyörűen megtervezett fegyver és képesség közül válogathatsz.

 

• Xbox One újdonság - Ez az első Sword Art Online játék, ami egyidejűleg jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

A Sword Art Online: Fatal Bullet mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2018.02.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes