Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A THE ELDER SCROLLS ONLINE: SUMMERSET PLAYSTATION 4-RE ÉS XBOX ONE-RA

A ZeniMax Online Studios díjnyertes internetes szerepjátéka, a The Elder Scrolls Online (ESO) következő, The Elder Scrolls Online: Summerset fejezete PC után mától PlayStation 4-en és Xbox One-on is megnyitotta kapuit! A játékosok ma az 1994-es The Elder Scrolls: Arena óta először elkezdhetik felfedezni Summerset káprázatos szigetét, egy teljesen új történet részesei lehetnek, elsajátíthatják a Psijic Rend mágiáit, új tárgykészítő képességükkel belekóstolhatnak az ékszerkészítésbe és élvezhetik a számos más lehetőséget. A The Elder Scrolls Online: Summerset PC után mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

 

Ayreen Királynő rendeletének értelmében Summerset titokzatos szigete első alkalommal az idegenek előtt is megnyílik, így a játékosok felfedezhetik a még a tavalyi Morrowind kiegészítő Vvardenfell-szigeténél is hatalmasabb terület gazdag erdőit, trópusi lagúnáit és ősi korall barlangjait, de felkereshetik a rejtélyes Atraeum-szigetet is. A körülbelül 30 órás fő sztoriszálat és rengeteg mellékküldetést kínáló Summerset a felfedezésre és meglepő új történetekre vágyó játékosok mekkája.

 

Az ESO: Summerset természetesen egyedül is játszható, mint bármelyik hagyományos Elder Scrolls játék, de a nagyhatalmú ellenfelekkel és titokzatos Delvekkel teli világban, valamint a 12 fős kihívások teljesítéséhez szükséged lesz néhány barátra, akikkel együtt kalandozhatsz és juthatsz túl a legnehezebb akadályokon is. Az ESO szintkiegyenlítő rendszerének köszönhetően az új játékosok akár veteránokkal is összeállhatnak, bárhol, bármikor és bármilyen küldetésre a szórakoztató és kihívásokkal teli élményért.

 

A nagyhatalmú Psijic Rend sokáig Tamriel egyik legrejtélyesebb közösségei közé tartozott, az ESO: Summerset keretében azonban 300 évnyi távollét után visszatért. Az Elder Scrolls játékok történetében először a játékosoknak lehetősége lesz meglátogatni ezt a titokzatos mágikus rendet és akár csatlakozni is soraikhoz, hogy elsajátítsák pusztító mágiáikat, amikkel többek között magát az időt is visszaforgathatják.

 

A The Elder Scrolls Online: Summerset már országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. 2018.06.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes