Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A UBOAT KORAI HOZZÁFÉRÉSŰ KIADÁSA

A Cenega és a PlayWay örömmel jelenti be, hogy a minden eddiginél realisztikusabb tengeralattjáró szimulátor, a UBOAT különleges, fizikai és digitális extrákkal kibővített Korai Hozzáférésű kiadása mától országszerte kapható PC-re. Ezzel a változattal a játékosok már a UBOAT végleges változata előtt alámerülhetnek a tengeralattjárók vezérlésének sokrétű folyamatába, és felfedezhetik a folyamatos újdonságokat, ahogy a játék a végleges állapothoz közeledik.

 

A UBOAT egy olyan II. Világháborús tengeralattjáró-szimulátor, ami eltér minden korábban látott játéktól. Ez egy sandbox-stílusú túlélő alkotás legénység menedzsment elemekkel, melynek fő témája a német tengerészek élete, akiknek a tengeralattjáró az otthonuk, ami azonban bármelyik pillanatban a koporsójukká válhat.

 

A játék előzetese alább tekinthető meg: 

 

 

A korai hozzáférésű kiadás tartalma:

 

• UBOAT játékszoftver (Korai Hozzáférés)
• Duplaoldalas poszter a tengeralattjáró keresztmetszetével
• Hajólexikon
• Digitális játékzene

 

 

Mi az a Korai Hozzáférés?

 

A 'Korai Hozzáférés' a játék nem végleges változata, ebből adódóan folyamatosan változhat, új tartalmakkal és funkciókkal bővülhet. Ennek a változatnak a célja, hogy a játékosok visszajelzéseit figyelembe véve a fejlesztők a lehető legjobb élményt hozzák el számukra a végleges játékban. A Korai Hozzáférésnek köszönhetően a termék megvásárlását követően rögtön elkezdhetsz játszani a UBOAT aktuális verziójával, és végigkövetheted a fejlesztés folyamatát az összes változtatással egészen a megjelenésig, a Korai Hozzáférés szakaszból kilépve pedig játékod ingyenesen és automatikus frissül a végleges változatra.

 

A UBOAT lehetőségei:


A UBOAT-ban a tengeralattjáró működéséért felelős legénységet irányítod, akiknek testi-lelki egészségét is biztosítanod kell, hiszen üres gyomorral, fáradtan és letörten semmi esélyük a győzelemre.

 

A játék túlélő elemeinek alapja a részletes sérülési rendszer. Az elszenvedett károk következményeként váratlan helyzetek alakulhatnak ki, amik próbára teszik a kreativitásod és hidegvéred. Megkísérelheted megmenteni az egész legénységet, vagy hátra hagyhatsz valakit, hogy megmentsd a többieket.

 

A nyílt tengeren utazva gyakran találhatod magad egyedül. Vesd be vezetői képességeidet, és oszd be optimálisan készleteid, különleges esetekben pedig próbáld meg pótolni őket szövetségeseidtől segítségét kérve...vagy ellenséges hajók roncsait kifosztva.

 

Játékod során a Kriegsmarine különböző feladatokkal bíz meg, amik sosem lineárisak, és melyek során további parancsokat kaphatsz, vagy váratlan problémákba ütközhetsz.

 

Ezen feladatok teljesítésével megnövelheted a parancsnokságot alatt álló egység pénzügyi keretét, és hírneved is kapitányként. Tengeralattjáród fejlesztésére szükséged is lesz, hogy tartani tudd a lépést ellenségeid technológiai fejlődésével.

 

A UBOAT szimulációi rendkívül realisztikusak, de a játék így is bárki számára élvezhető. A részletes szimulátor elemek ellenére a UBOAT világába bármilyen képességű játékos alámerülhet, összetett mechanikáit pedig megtanulhatja később, ahogy a parancsnoksága alá tartozó legénység egyre jobb kapitányává válik.

 

A tökéletesség számos módon elérhető. Bizonyítsd vezetői képességeidet, és oszd el a feladatokat villámgyorsan tisztjeid között a dolgok felgyorsításához, vagy ha úgy érzed, ha valamit tenni kell jobb, ha magad csinálod, ülj a periszkóp, hidrofon vagy 88 mm-es fedélzeti löveg mögé, és vedd a saját kezedbe az irányítást!

 

A UBOAT korai hozzáférésű kiadása mától országszerte kapható PC-re.2019.04.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes