Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A WWE 2K19

A 2K örömmel jelenti be, hogy a WWE videojátékok zászlóshajója, a WWE 2K sorozat legújabb része, a WWE 2K19 mától kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A szórakoztató és autentikus WWE 2K19 népszerű WWE Szupersztárok, legendák, Hírességek Csarnoka díjazottak, valamint NXT és 205 Live sztárok egész sorát vonultatja fel a rajongóknak, akik a játékmeneten, meccstípusokon, kibővített kreatív lehetőségeken, közönség kedvenc módokon és más tartalmakon keresztül tapasztalhatják meg a magával ragadó WWE élményt.

 

„A 'Never Say Never' kampánnyal szerettük volna a WWE 2K19 korlátait feszegetni, valamint egyúttal újra minden elé helyezve elhozni az innovatív történetmesélést és szórakozást lelkes rajongóinknak" - mondta Greg Thomas, a Visual Concepts elnöke. „Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a sorozat történetének eddigi legnagyobb kínálatát hozhattuk el: a visszatérő 2K Showcase módot a WWE Szupersztár Daniel Bryan főszereplésével, az új WWE Towers módot, olyan szórakoztató lehetőségeket, mint a Big Head és a Block Body, a számos javításon és bővítésen átesett játékmenet, a legjobb szerkesztő eszközök és a teljesen új MyCAREER történet. A WWE 2K19-ben mindenki garantáltan megtalálja a magának való tartalmat."

 

A WWE 2K19 lehetőségei közt szerepel:

 

FELJAVÍTOTT JÁTÉKMENET ÉS ÚJ MECCSTÍPUSOK
A WWE 2K19 számos játékmeneti javítást tartalmaz, köztük átdolgozott striking rendszert, feljavított mesterséges intelligenciát, valamint a többszintű új védekező mechanikát, amivel megfordíthatod a meccs állását és újra talpra állhatsz, miközben a küzdelem drámaiságát is növeled, avagy a Payback rendszert. Emellett a játék képfrissítése (FPS), általános reszponzivitása és animációi is jelentős változtatásokon estek át, hogy még jobban visszaadják a ring eseményeit. A WWE 2K19-ben továbbá új 5 fős meccstípusok is bemutatkoznak, újragondolt formában tér vissza a Hell in a Cell, valamint jelentős javításokkal a Steel Cage és a Money in the Bank.

 

KÖZPONTBAN A SZÓRAKOZÁS
Sokkal reszponzívabb játékmenet, gyorsabb akció, új mozdulatok és módok - mindez mélyebb történetmeséléssel, fordulatokkal, alternatív univerzumokkal és sok mással kombinálva - teszik a WWE 2K19-et az utóbbi évek leglebilincselőbb WWE játékává. Emellett két további újdonság - Big Head, Block Body - fokozza az élményt, helyezi teljesen új dimenzióba és teszi még szórakoztatóbbá a legújabb WWE videojátékot.

 

SHOWCASE MÓD: THE RETURN OF DANIEL BRYAN
Éld át a WWE Szupersztár Daniel Bryan lenyűgöző utazását, kezdve karrierje meghatározó pillanatával a WrestleMania XXX fő eseményén, egészen szívszorító visszavonulásáig és diadalmas visszatéréséig 2018-ban. A játék mindezt rövid, személyes videókon keresztül mutatja be a népszerű pankrátor főszereplésével. A „Return of Daniel Bryan" 11 történelmi meccset tartalmaz sztori orientált átvezetőkkel, valamint számos feloldható karakterrel és arénával Daniel Bryan WWE karrierjéből.

 

MASSZÍV KARAKTERKÍNÁLAT
Több mint 200 Szupersztárjával a WWE 2K19 a sorozat eddigi legnagyobb karakterkínálatával várja a rajongókat, köztük kedvenc WWE, NXT és 205 Live Szupersztárjaikkal, legendákkal és Hírességek Csarnoka díjazottakkal. A játékosok olyan mai WWE Szupersztárokkal léphetnek ringbe, mint AJ Styles, Brock Lesnar, Seth Rollins, Braun Strowman vagy Shinsuke Nakamura, feltörekvő NXT tehetségekkel, mint Aleister Black, Johnny Gargano, Velveteen Dream vagy Undisputed Era, valamint olyan legendákkal, mint Stone Cold Steve Austin, Dwayne "The Rock" Johnson, André the Giant és sokan mások.

 

MYCAREER
A WWE 2K történetében először, a MyCAREER mód visszaadja számos WWE Szupersztár karrierjének valóságát, ahogy a játékosok MyPLAYER karakterük megalkotását követően belépnek a független pankrátorok világába, hogy aztán felküzdjék magukat a WWE-be. Az idei MyCAREER több, mint 1000 felvett mondatot tartalmaz 26 különböző WWE Szupersztártól 200 átvezető videón át. A MyCAREER továbbá körülbelül 12 órányi játékidőt biztosít teljesen új helyszíneken és arénákban, ami sosem látott autentikusságot kölcsönöz a játékmódnak.

 

ÚJ WWE TOWERS MÓD
Hódítsd meg a 20 különböző meccstípusokat és kihívásokat kínáló tornyot kedvenc WWE Szupersztároddal vagy MyPLAYER karaktereddel, és teljesítsd más-más feltételhez kötött meccseit.

 

CREATION SUITE
A WWE 2K19 Creation Suite számos bővítést és javítást tartalmaz, melyeknek köszönhetően ezúttal már saját Money in the Bank táskádat is megtervezheted, valamint további Create-a-Superstar, Create-an-Arena, Create-a-Championship és más változtatásokat.

 

UNIVERSE MÓD
A Universe mód minden évben tovább bővül. Ezúttal számos változtatáson ment keresztül a Championship rendszer, ahol a bajnokság helyek száma négyről hatra nőtt, valamint bemutatkozott a Superstar Save Profile, a Manager és Custom Match támogatás és új promóciós animációk kíséretében. Mindemellett a játékosok ezúttal már beállíthatják a Money in the Bank meccseket, vagy létrehozhatják saját Money in the Bank forgatókönyvüket is.

 

ZENÉK
A WWE Szupersztárok által személyesen összeválogatott album egy különleges ajándék a WWE univerzumnak. A WWE 2K19 a hip-hop, hard rock, heavy metal és alternative/indie rock műfajokon át hozza el 12 zeneszámával számos szupersztár kedvenceit, amit meccsükre készülve, az úton, az edzőteremben, vagy otthonukban lazítva hallgatnak, köztük:

 

o AWOLNATION - "Passion";
 Selected by WWE Superstar Daniel Bryan;
o Bullet for My Valentine - "Skin";
 Selected by WWE Superstar The Miz;
o Eminem - "Survival";
 Selected by WWE 2K19 cover Superstar AJ Styles;
o Fall Out Boy - "Champion";
 Selected by WWE Superstar Alexa Bliss;
o Metallica - "Spit Out the Bone";
 Selected by WWE Superstar Triple H;
o Migos - "Work Hard";
 Selected by WWE Superstar Samoa Joe;
o Offset and Metro Boomin - "Ric Flair Drip";
 Selected by WWE Hall of Famer Ric Flair and WWE Superstar Charlotte Flair;
o Post Malone feat. 21 Savage - "rockstar";
 Selected by WWE Superstar Elias;
o Rancid - "The 11th Hour";
 Selected by WWE Superstar Sami Zayn;
o Shinedown - "DEVIL";
 Selected by WWE Superstar Baron Corbin;
o Slipknot - "Override";
 Selected by WWE Superstar Seth Rollins;
o Wale - "Ungrateful & Thankful";
 Selected by WWE Superstars The New Day.

 


A WWE 2K19 mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2018.10.09
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes