Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT AZ A TOTAL WAR SAGA: THRONES OF BRITANNIA!

A SEGA Europe Ltd. örömmel jelenti be, hogy a BAFTA díjazott Total WarTM sorozat következő része, az A Total WarTM Saga: Thrones of Britannia mától kapható PC-re.

 

 

A Thrones of Britannia keretében a játékosok újraírhatják a Brit-szigetek történelmét, Nagy Alfréd a viking megszállók felett az edingtoni csatában aratott győzelmét követő mozgalmas időszakban 878 után. A kampányban a játékosok a vikingek, gael klánok, walesi törzsek és angolszászok élén indíthatnak hadjáratokat és építhetik ki birodalmukat az eddigi legrészletesebb Total War térképen.

 

„A legelső Total War Saga játékunk tervezési filozófiája az újrafelfedezés és összpontosítás volt, visszatekinteni a klasszikus Total War mechanikákra és megerősíteni őket, hogy még jelentőségteljesebb választások elé állítsák a játékosokat." mondta Jack Lusted játékrendező. „Szeretnénk mindent természetesen és magával ragadó módon összekötni, hogy hűen visszaadjuk a történelem ezen lebilincselő fordulópontját."

 

A Total War Saga: Thrones of Britannia Limited Edition mától kapható PC-re a játék mellett egy dombornyomott fémtokkal, kétoldalas poszterrel a kampánytérképről, valamint öt művészeti kártyával a frakció vezetőiről.2018.05.03
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes