Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT AZ INJUSTICE 2 LEGENDARY EDITION!

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a DC Entertainment örömmel jelenti be, hogy az InjusticeTM 2 legteljesebb változata, az InjusticeTM 2 Legendary Edition mától kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az InjusticeTM 2 Legendary Edition a kritikusok által elismert InjusticeTM 2 kibővített kiadása, amit közel 50 díjra jelöltek és 13 Fighting Game of the Year díjat ítélt neki többek között a 21. D.I.C.E. Awards, a The Game Awards 2017, az IGN és a Game Informer.


A NetherRealm Studios gondozásában készült InjusticeTM 2 Legendary Edition a játék összes DC szuperhősét és szupergonoszát tartalmazza, továbbá az alábbi letölthető tartalmakat:

 

• Az összes DLC karakter: Darkseid, Red Hood, Starfire, Sub-Zero, Black Manta, Raiden, Hellboy, Atom, Enchantress, Teenage Mutant Ninja Turtles.
• Az Injustice 2TM Ultimate Edition részeként is elérhető alternatív kosztümök, mint Power Girl, John Steward, Green Lantern, Reverse-Flash, Grid és Black Lightning, mindegyikük egyedi kinézettel, szinkronnal és dialógusokkal. 


A felsorolt tartalmak mellett az Injustice 2TM - Legendary Edition az alábbi frissítéseket fogja tartalmazni:

 

• A játék kibővített oktató szekciójaként bemutatkozó Learn Hub-ot
• Új felszerelések minden karakter számára
• 30-ra megnövelt maximális karakter szint
• 30-as szinten elérhető új Augment Slot

 

 

Az Injustice 2TM a NetherRealm Studios szupererőkkel felruházott InjusticeTM: Gods Among Us játékának folytatása, amiben a játékosok megalkothatják és felerősíthetik kedvenc DC karaktereik végső változatát. DC szuperhősök és szupergonoszok széles kínálatával az Injustice 2TM lehetőséget ad, hogy kedvenc karaktereidet felvértezd a játék során szerzett egyedi és pusztító felszerelésekkel. Emellett első alkalommal te határozhatod meg karaktereid kinézetét, harcstílusát és fejlődési ütemét a számos játékmódon keresztül.2018.03.29
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes